Rolig kväll

Gårdagen med Ida blev riktigt rolig :) Började hemma hos henne, bara hon & jag. Sen drog vi ner på Berggrenska och drack lite vin :) Var asmycket folk där! Helt packat. Men vi hade kul :) Sen blev det Slick, som också var rätt kul. Haha, en rätt sjuk kväll också.. både jag & Ida blir så pinsamma när vi dricker ^^ Så vi ringde varann idag och garvade åt hur sjuka vi är :P Blev en gratiskväll igår iaf.. Ida hade skrivit upp oss på listan på Slick, så vi gick före alla och slapp betala inträde. Sen kände Ida han som va dj där inne, så vi la jackorna i hans bås :P Haha. Gjorde inte av med en spänn ^^

Jag ringde till Megan igår när jag kom hem från krogen och pratade lite :D Kul att äntligen prata igen! Var ett tag sen. Hon bara garvade åt mig :P Jag pladdrade väl på en massa. Om inte annat blir engelskan jävligt taskig när man dricker ^^ Haha.

Idag ska jag träffa Mysan :) Hon kommer hit senare. Nu håller jag på å dör av hunger!


Hemma hos Ida :)

Fredag!

Idag har jag legat ute och solat mesta delen av dagen. Jag och mamma hade lite picknick på baksidan :P Åt grekisk sallad, och sen lite jordgubbar. Hur gott som helst! Nu har jag nyss varit nere på systemet, ska göra mig iordning och käka sen dra till Ida :) Paarty ikväll! Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig bara!

Solpuder

image605
Letade fram mitt solpuder idag från MaxFactor som jag köpte förra året.. gillar det väldigt mycket, blir jättefint på! Lite skimmer är det i det också, alldeles lagom mycket. Jag har alltid haft svårt för solpuder förr, kan tycka att det inte blir så snyggt, men det här är jättebra :)

Fika

Vaknade rätt sent idag, som vanligt :P Sen åkte jag ner på stan och fikade med Ida :) Satt ute i solen på Java och åt smörgås med kalkon&keso och latte. Vi satt där bra länge och pratade. Bestämde att vi ska gå ut imorrn :)
"Ja men det kanske börjar bli dags för dig att dra dig tillbaka?" - HAHA!

Ska jobba kväll idag igen, samma grupp som igår. Igår var det nog världshistoriens lugnaste pass på jobbet ^^ Hade 2 timmars (!) lucka. Först mellan 18-19, sen var vi färdiga redan kl 20, så då var det bara sitta inne på lokalen sen och vänta på att kl skulle bli 21. Så lugnt har det nog aldrig varit förr.. men det är för att skitmånga kunder är inlagda för tillfället. Blir nog lika lugnt idag med!

image604
Jag & Ida, några år sen ;)

Sola

image603

Har nyss varit ute på en powerwalk, och käkat lite frukost :) Nu tänkte jag sätta mig ute i solen tills jag ska åka och jobba kl fyra!

Härlig promenix

Det var jättehärligt att gå ut och gå :) Imorrn ska jag ta med mig kameran ut och ta lite bilder, det är så himla fint där jag brukar gå! Så himla grönt har det blivit också.
Sen blev det Gossip Girl och Desperate Housewives på tv, bästa programmen :)

Pratade nyss lite med Megan :) Hon och Rachelle hade gjort lite planer tills vi ska komma. Längtar så sjuukt mycket alltså! Det kommer bli så kul :) Dom skulle höra av sig till killarna nån dag snart också och höra med dom när dom kan campa. Sen har dom sagt åt oss också att kolla upp lite vad vi vill göra när vi kommer.. och jag har hittat lite saker jag skulle vilja göra, som jag ska visa Mysan också :)
Ca 2 månader kvar nu!


image602
Haha, Nathan håller på å tippar över My & Björn ser galen ut,
som vanligt ^^ På Lotus!

Shoppingdag

Idag har jag spenderat heela dagen på stan med Amalia :) Vi började med att käka lunch på Brända, i solen :) Så himla härligt ute! Vi åt vegetariskt, pastagratäng med quorn och broccoli, jättegott! Sen har vi shoppat och kollat runt hela eftermiddagen. För mig blev det en klänning och ett nagellack bara, Amalia shoppade desto mer :P

Nu ska jag svida om och gå ut och gå!

Filmkväll

Jag och mamma har kollat på American History X ikväll. Var skitlängesen jag såg den, så himla bra film! Den kan man se om och om igen. Nu tror jag att jag ska sova snart.. börjar bli trött. Tänkte gå upp i tid imorrn och gå ut och gå. Var några dar sen jag gjorde det nu.
GoNatt allihop!

Haha!

image598
Haha, älskar den här bilden! Den ena ser galnare ut än den andra ^^ Vår första kväll på Koh Phangan. Strandfest. Det var riktigt roligt, som ni kanske ser :P Lägg märke till Iain längst bak, han som är helt svartsotig :P Haha! Det här är precis efter att han ramlade på ett brinnande hopprep, han fick åka till sjukhuset och blev helt omplåstrad. Han brände sig på benet, ryggen och ansiktet. Dom där hopprepen är livsfarliga, ändå ska alla hoppa ^^ Mestadels fulla killar som tror dom är tuffa! :P


image599
Här är början av kvällen, när alla fortf. är relativt städade :P

Måndag

La mig och sov ett tag till, men är fortfarande tung och konstig i huvet. Å jag känner mig astrött fast att jag har sovit mycket.. aja, går väl över hoppas ja. Satt ute tidigare och käkade lite, så skönt att det är varmt ute :) Hoppas det håller i sig nu! Följde med pappa en sväng till Valbo sen, han köpte ett Nintendo Wii, spelnörd som han är ^^ Han är glad som ett litet barn nu, haha! Har inga mer planer för den här dan, bara ta det lugnt.. hyra en film eller nåt ikväll kanske. Pusshej!

image597

Sjuk..

Idag skulle jag ha jobbat, men jag håller på å bli sjuk tror jag, så jag stannar hemma idag. Känner mig skitkonstig i huvet.. vet inte om jag kan säga att jag har ont, känns bara konstigt :S Är yr också, rör jag huvet för fort så hänger det liksom inte med ^^ Ringde Laila nyss och sjukskrev mig, tror jag ska lägga mig igen nu. Hörs sen!

Fest i Skutskär

Gårdagen blev rätt rolig! Var i en lokal i Skutskär som Carro hade hyrt. Drack massa bål, spelade brännboll :P och hade allmänt kul. Sen fick jag & My skjuts av Therese in till stan, till Hangloose. Men det var inge kul där igår.. vi var inte där så länge, gick till McDonalds istället ^^ Där träffade vi Sofie :) Satt och snackade skitlänge, var så längesen vi sågs!

Idag är det jättefint väder, och jag ska jobba :S Så sjukt opeppad! Skulle verkligen bara vilja vara hemma idag. Blä.

Födelsedagspartaj

Sov skitlänge idag.. skulle ha gått upp tidigt och åkt ner på stan och fikat med Ida, men hon hann inte så vi tar det en annan dag. Jag ska väl snart börja fixa och dona lite, måla naglarna osv.. ska på fest idag, Carro har fyllt år :) Ska ut till Skutskär. Det skulle komma mycket folk och vi skulle leka lekar ^^ Så det blir nog kul :P
Sitter fortf. i pyjamas och klockan är tre, kanske ska ta och göra nåt åt det ^^


image595
Cissi, Malin, Therese, Jenni, jag & Mysan på våran reunion efter Thailand :)


image596
Therese, Carro, Cissi & Malin :) Ses ikväll brudar!

Grillat

Jobbade till fyra idag, sen åkte vi och handlade och grejade.. åkte hem och vilade lite, sen kom Mysan :) Hon har varit här hela kvällen, åt lite grillat här :)
Nu sitter jag å vräker i mig massa godis fast att jag inte är ett dugg sugen egentligen ^^

Fick nyss ett sms från Sara som vi träffade i Thailand :) Hon & Katta ville att vi ska komma och hälsa på dom nån helg i Sthlm :) Skulle va skitkul, så det ska vi absolut göra!

Nu ska jag sova tror jag, e skittrött! Bye!


image594
Katta, My, jag & Sara i Krabi :) Luna Bar!

Vänner för alltid

image593
Dom 3 bästa jag har! Amalia, Mysan & Ida.
..Vid varandras sida genom livet..
Tack för att ni finns! <3

Torsdag

Har inte mycket att säga idag. Har varit på stan med mor, fikat och kollat runt. Ikväll ska jag till Ida och umgås lite med henne.
Imorrn blir det jobb, trökigt. Inte alls sugen på det.. men väldigt sugen på pengarna. Jaja.
Hörs sen.

image591
Usch vad jag saknar dig! Du förstår mig så bra, och lyssnar alltid.
Men snart ses vi, och det ska bli så jäkla kul! <3
Megan, Rachelle, Rebecca & My i Kanada,
vi kommer ha the time of our lives! :D
I'm counting the days..
Swenada!

Trötter

Här sitter jag.. helt klarvaken. Somnade till vid 20, vaknade inte fören 22.20 :S Kommer väl aldrig kunna sova ikväll.. var så här trött igår också. Skumt. Aja, tror jag ska lägga mig och kolla på SoR ett tag och käka lite choklad. GoNatt.

Tungt

Nej, det här har verkligen inte varit nån rolig dag :/ Usch. Men, jag tänker inte tjata nå mer om det i bloggen nu. Resten håller jag för mig själv, jag mår inte så bra just nu, men det är inget jag kommer fortsätta skriva om. Så, från och med nu blir det inte mer om detta.

Dags för käk! Bye

Ingen munter dag..

Usch.. den här dagen har verkligen inte börjat bra :( Här hemma har vi gråtit allihopa. Först för att jag berättade om mig och Daniel.. tungt :/, men det måste ju göras nån gång.
Sen fick vi en smärre chock imorse.. tänker på dig och din familj gumman! <3
Jag finns alltid här för dig!

Förlåt..

Förlåt.. men det är så här jag känner, så här jag vill.
Tack för 5 underbara år..!

Natten

Det gick bra att jobba inatt.. det var skapligt sega 10 timmar, men det gick bra! Kollade på tv ungefär hela tiden. Tanten sov hela natten, så det fanns inte så mycket annat att göra. Sen vid 7 när man inte ville annat än att gå hem, så kom det ingen och bytte av mig. Blev lite smått irrirerad när hon som skulle sitta kom kl 7.30! Var trött som attan då.
Åkte hem och sov till 13.30.

Jävla skitväder idag..

Jobba natt

Idag sov jag skitlänge.. till typ 12.45 :S Sen åkte jag ner på stan och fikade med Mysan. Sitter bara och degar nu.. ska iväg och jobba snart. Ska ju jobba natt, 10 timmar, mellan 20.45 - 07.00. Har aldrig jobbat natt förr, blir nog svårt att hålla sig vaken. Men jag ska ta med massa grejer å dona med så jag håller mig sysselsatt ^^ Kan ju kolla på tv också.

Förlåt :'(

Moppetur

image588
Jag & Kevin längst fram, irlänska Keeffe bakom

Det här var en jätterolig dag på Koh Phangan :) Vi var 12 st på 6 moppar, som tog en tur på 4 timmar runt hela ön. Så himla härligt att åka runt! Och Phangan är faktiskt en himla fin ö, men med ruskiga backar! Vissa, kanske inte så duktiga, förare klarade ibland inte att köra upp för backarna ;P Men det var en rolig tur, och man får ju se så mycket mer av ställena när man hyr moppe. Tur att killarna var med, för vi hade aldrig vågat köra! :P
Fin utsikt på bilden! (Undrar vart Keeffe har gjort av sin medpassagerare på bilden btw?! :P)

Segast

Festen igår blev riktigt rolig. Var kul att träffa alla :) Och kul att träffa Ida igen, det var längesen vi umgicks nu. Fick vara lite galna igen som vi alltid blir när vi festar ^^ Sen drog vi några st till Hangloose, hade kul där faktiskt! Och sen blev det lite efterfest. Idag mår man som man förtjänar, blää! Har varit skitseg hela dagen. Bara kollat på tv, Gossip Girl maraton på 5an.

Ikväll blir det väl nån film och bara fortsätta dega ^^ Måste vara uppe länge idag, så att jag sover länge imorrn.. för imorrn ska jag jobba natt. Från 20.45 - 07.00. Blir tufft att försöka hålla sig vaken :P

Vet inte varför jag känner mig så jävla konstig just nu. Så nedstämt på nåt vis :/ Allt är bara kaos. Jag vill inte ha det så. Jag vill bara att allt ska vara bra och att alla ska må bra!


image587
Önskar att jag vore tillbaka i Thailand, på Koh Tao, 
med er 3 & Mysan! :'( Love u!

Fest

Igår blev det partaj hos Mysan som sagt :) Jag, My och Cissi. Trevlans :) Sen gick vi på Slick. En rolig kväll :) Mycket galna människor finns det ^^

Idag blir det fest hos Johanna! Ska bli kul det med :) Även om jag inte är 100% pepp, blir så otaggad när det regnar! :/ Men får försöka göra det bästa av det!

image586
Du och jag Mysan :) Bästa teamet!

...

Tror jag blir gaalen!


Gamla dagböcker

Idag har jag inte gjort nåt vettigt alls. Läst igenom lite gamla dagböcker från när man var 14-15, haha! Fy fan vad kul det är att se vad man har skrivit :P Om allt som var så "viktigt" och allt man kände då ^^ Har man väl börjat läsa kan man inte sluta, tror jag satt i en timme :P

Ikväll blir det fest hos Mysan :) Ska börja göra mig iordning nu innan Daniel kommer och hämtar mig! Hörs :)


image584


Choppers!

Jag hörde precis en låt på radion som fick mig att tänka på alla våra kvällar på Choppers!
4 non blondes - What's up, som killarna, Tim och Nick, spelade varje kväll, bland många andra låtar. Och Rachelle som tyckte så mycket om den låten, hon sjöng för full hals varje gång :P Vilka minnen låtar kan väcka.. vi hade så himla roligt där jämt! Galna kvällar :) Saknar det..

And so I wake in the morning
And I step outside
And I take a deep breath and I get real high
And I scream from the top of my lungs
What's going on?

And I say: HEY! yeah yeaaah, HEY yeah yea
I said hey, what's going on?

And I say: HEY! yeah yeaaah, HEY yeah yea
I said hey, what's going on?


Ont ont..

Ajaj.. min träningsvärk blir aldrig bättre! Har lika ont idag. Så det blev lite kämpigt idag på jobbet när det blev lyft. Hoppas det blir bra snart! Känner mig helt handikappad, kan inte göra mycket med armarna ^^

Idag var jag ner och köpte bikinin som jag la undan igår. Jag fick den av min snälle pojkvän :D Taack. Imorrn lär jag ner igen, köpa dricka och grejer till helgens party :)
Blir både fre och lör som det ser ut!




image577
Och Sverige ska möta Kanada imorrn! Woho :P Jag vet några som kommer bli skapligt sura om Sverige vinner ;)

Restaurang

Idag har jag och Mysan varit ner en sväng på stan :) Mysan shoppade lite, men inte jag. Hängde undan en bikiniH&M dock, som jag ska köpa senare idag eller imorrn.
Ska ner på stan om ett tag igen och käka på restaurang :) Pappa tyckte vi skulle äta ute :P Och det är ju aldrig fel!
Sen ska jag hem och kolla på hockeyn! :)

image576
Den här köpte jag igår på Gina.

Paket i lådan

Halloj. Idag sov jag rätt länge, var skittrött. Och jag har ont överaaaaallt! Haha. Speciellt armarna :S Kan knappt göra nånting ^^
Tur att det blir lugnt på jobbet idag, ska bara sitta vak :P

Fick min väska idag i brevlådan som jag beställde för ett tag sen från nuknuk.se :D
Fick även en bok som jag vann på Tradera, Tisdagarna med Morrie - Mitch Albom.

image573

Minnen

Jag sitter här och lyssnar på musik och kollar på bilder från Thailand. Jag kollar på bilderna därifrån minst en gång om dagen. Kan inte låta bli. Alla minnen man har, alla människor man träffade. Jag saknar allt! Vi fick verkligen vänner för livet, som jag är så himla tacksam för. Samtidigt känns det tungt och jag blir ledsen när jag tänker på dom man aldrig kommer träffa igen. Vissa man hade så himla kul med, som man kom nära, som man aldrig nånsin kommer se igen. Det gör ont. Det är som Megan sa till mig häromdan: "You really learn the meaning of true friendship on a trip like this", så sant.

Men jag är så himla glad att jag och My ska åka till Kanada i augusti och träffa dom vi kom närmast :) Vi ska bo med Megan och Rachelle, men vi kommer möta upp fler vi träffade i Thailand. Dom flesta vi träffade där är ju som sagt från Kanada, och nästan alla av dom vill träffa oss när vi kommer :) Så det ska vi försöka styra upp. En riktig Thailand reunion :) Kan knappt vänta!


image572
Minne för livet <3 Saknar er alla!

Muskelpass

Omg, jag är helt död nu! Haha. Det där passet var inte att leka med! Jag kommer inte kunna röra mig imorrn ^^ Har nog aldrig haft så ont i armarna nån gång :P Varenda muskel i kroppen skakade efter det där. Men det är kul att ta ut sig helt :P Ska nog fortsätta gå på muskelpass i veckorna. Nu ska jag käka!


image571
Nu blir det till å lyfta vikter, inte stora Changs ;)

Ledig

Idag är jag ledig, ska passa på att åka ner på stan lite. Skulle behöva lite smågrejer. Sen ska jag och Amalia gå på muskelpass ikväll :) Det är tufft som fasiken har jag för mig ^^

Försökte vara vaken igår och kolla på hockeyn, men jag blev för trött efter första perioden så jag somnade. Sverige vann iaf :D Hoppas på att dom får möta Kanada sen ;P


image570
Sverige - Kanada :P

Lotus

image569
Älskade Lotus bar! Älskade bucket! :P


Sommar!

Idag har det varit riktig sommar! :) Hur varmt som helst, höll på att svettas ihjäl i jobbarkläderna. Man blir så mycket gladare när det är sånt här väder :)
Det gick bra idag på jobbet, en kolugn dag. Plus att vi fick storhelgsersättning i helgen, det visste inte jag :P Satt och pratade jättelänge hemma hos en tant, en av favisarna mina. Vi satt och pratade om spöken och andar, haha. Kan vara riktigt kul att sitta och prata med dom ibland :P

Funderar på att sätta mig ute en stund, solen är borta nu, men det är väl fortf. varmt iaf!


image568
Team Swenada på italiensk restaurang :)

Lyckad kväll

Festen igår blev riktig lyckad :) Hade skitkul! Vi festade hos Malin, sen drog vi på Slick, var kul där med :) Blev lite väl mycket att dricka tror jag ^^ Minns inte mycket av slutet på kvällen, men men :P Tack för en rolig kväll brudar!

Idag har jag jobbat kväll, och ska upp och jobba 7 igen imorrnbitti. Suck. Inte kul att jobba när det är så fint väder. Typ alla har suttit ute och grillat idag, och varenda jäkel verkar festa. Jag vill också! Aja, blir ju pengar iaf.

Nu ska jag ta nåt å käka tror jag. Bye!

Försov mig

Jag försov mig imorse :O Jag, som aldrig försover mig, det händer bara inte :P Men idag gjorde jag det. Som tur var hann jag preciiis till jobbet ändå. Jag måste ha stängt av klockan i sömnen eller nåt ^^

Idag blir det partaj! Cissi och Carro har kommit hem från Thailand nu, precis 1 månad efter oss, så vi ska parta med dom :) Sen blir det väl utgång!

Nu lär jag rusa, ska åka hem till daniel, käka och göra mig iordning. Hörs hej :)


image567
My, Cissi, Carro & Jag på fullmoon party :)

Torsdag

Idag är det jättevarmt och härligt ute :D Riktig sommar! Har jobbat 7-14 idag, fick sitta vak på förmiddan. Men det gick hur bra som helst, tanten sov bara, så jag kollade på tv hela tiden :P
Igår när jag jobbade kväll fick jag en kram av en tant, "du är så himla gullig, jag måste ge dig en kram! Man blir alltid så glad när du kommer, för du har alltid ett leende på läpparna" sa hon :P Så himla söt tant. Alltid kul att få höra sånt :)

Ikväll ska jag umgås lite med Mysan :) Hon ska få sin present, äntligen :P, som blev lite försenad!

image566
Jo men den här shoten var jättegod, jag lovar ;)

Sovit gott :P

I natt kunde jag sova iaf :P Riktigt bra till och med, somnade snabbt. Nu har jag nyss käkat frukost och ska bege mig ut på en powerwalk :) Sen ska jag fixa och dona med lite grejer innan jag ska iväg och jobba kl 16.
Tycker inte om att jobba kväll, känns som att hela dan blir förstörd. Bättre att börja tidigt på morgonen och sluta vid två/fyra och ha hela dan framför sig sen. Men men, jobb är jobb.
Hörs sen!

Pigg

Ja här sitter jag, pigg som bara den. Hur kan jag vara det?! Har inte varit ett dugg trött på hela dan, trots att jag inte sov ett skvatt inatt! Skumt. Jag kanske inte behöver sömn längre ^^ Lär väl gå och lägga mig om ett tag iaf, hoppas på att det går bättre att sova i natt.

Sitter och snackar med Megan på msn nu :) Hon är så jäkla störtskön, vi har exakt samma humor. Sitter här och garvar högt för mig själv :P Pratar massa minnen från Koh Tao och massa andra galna grejer :P Längtar tillbaka..

Lackat

image565
Nu är naglarna lackade i Chanel nr 165, Organdy. Vet inte hur många rosa nagellack jag har ^^ Men man kan aldrig få för många :P Mina naglar är askorta just nu, var tvungen att klippa av dom igår för så många hade gått av. Dom bara sprätter av i det här jobbet!

Powerwalk

Det blev en skitjobbig men härlig promenad :P Jag gick i ett rasande tempo upp & ner för Bomhusbacken några gånger, till Daniels galna musik som jag la på telefon igår ^^ Man blev verkligen peppad att gå fort av den iaf :P Jag tog ut mig helt, men det är skönt det.
Nu ska jag ta en dusch, sen måla naglarna :)

Inget jobb

Det blev inget jobb för mig idag :/ Har nämligen bara sovit ca 1½ timme i natt. Kl var halv 5 när jag kollade på klockan sist, kl 6 måste jag gå upp. Vet inte varför jag inte kunde sova. Skapligt irriterande. Men jag kunde helt enkelt inte. Har legat och vänt och vridigt på mig hela jäkla natten. Så jag var tvungen att sjukskriva mig imorse, kan inte jobba om jag bara har sovit 1 timme, då gör jag inte nån nytta för nån. Men imorrn tar vi nya tag.

Ska ut och gå nu tror jag, sen får vi se vad som händer. Har jävlig träningsvärk i magen iaf :P Precis som jag trodde! Får se om jag ens pallar Core idag om jag har så här ont!


image564
Koh Phangan. Fest kl 6 på morgonen :P Jag och My i pyjamas ^^

GoNatt!


Läste ut min värdelösa bok idag, Dean Koontz "The Taking", den var inte bra på en fläck. Läs den inte :P Men nu har jag börjat på en av Mitch Albom "Fem personer du möter i himlen". Den verkar riktigt bra faktiskt.

Tror jag ska ta och lägga mig nu, inte för att jag är ett dugg trött :P, men ska ju upp tidigt imorrn. Kanske var lite dumt att dricka kaffe sent på kvällen ^^ Jäkla Megan som lärde mig dricka kaffe, och öl :P
GoNatt!

Pilates

Ikväll har jag varit på pilates :) Så imorrn kommer jag väl ha apont i magmusklerna ^^ Brukar få det när jag är otränad, och det kan man väl säga att jag är just nu :P Imorrn blir det core, ännu mer träning för magen.

Det har blossat upp massa finnar i ansiktet på mig sen jag köpte ansiktsvattnet från Rosen Serien, så jäkla typiskt, för min hy blev så fin i Thailand. Och nu ser den ut som skit. Vet inte om jag inte tål RS grejer, har rätt känslig hy. Tror jag ska gå tillbaka till Dermalogica helt igen, förutom min dagkräm som jag har från Biotherm - Multi Recharge. Den bästa jag nånsin haft! Den är dryg också, köpte den innan Thailand och det är fortf. mycket kvar i den. Förutom den är Dermalogica bästa märket tycker jag.
image561

Hela veckan

God morgon! Idag ser det ut att vara fint ute :) Soligt. Ska sätta mig ute om det är varmt.
Laila ringde precis, jag fick jobb heela veckan. Från tisdag till söndag. Hur bra som helst :) Behöver mycket nu!
Kanske ska ta en sväng ner på stan på eftermiddagen. Enda lediga dagen, får passa på att uträtta lite saker.
Nu ska jag käka frukost :P Bye!

Sushi och film


Ikväll blev det sushi och film hos Mysan som sagt :) Vi såg The Holiday. Femtielfte gången jag såg den :P Men den är så himla bra, älskar den filmen! En riktig feel-good-film, eller feel-bad-film för vissa ;P. Sen hade My gjort efterrätt också. Banan, kiwi och jordgubbar i skivor, riven vit choklad över, och sen in i ugnen. Hur gott som helst :D Hon kan hon Mysan ^^ Sushi var rätt gott iaf tyckte jag, hade aldrig ätit det förr :P Men jag gillade det, orkade inte äta upp allt dock.

Nu ska jag kolla lite på tv, sen läsa. Försöka läsa ut min värdelösa bok ^^ Så jag kan börja på nästa. GoNatt!


image559
Fläkten funkade som hårtork i 2 veckor ;)

Helgen

Det har varit en lugn helg. Har jobbat fredag och lördag. I lördags var första gången jag och My jobbade samtidigt :) Dock inte i samma grupp, men det kommer vi ju göra i sommar iaf! Vill att sommarschemat ska börja nu. Men får vänta till 16 juni. Det är skönare när man vet varje dag hur man ska jobba, istället för att dom ringer samma dag liksom. 
Idag ska jag hem till Mysan och käka sushi och kolla på nån film :)
Jag skulle ha tränat idag, men dom ringde från Korpen och sa att passet var inställt. Kanske får gå ut och gå lite eller nåt istället.

image558
Say Buckeeeeeeeeeeet!
Miss you tarts :P

Första maj

Gårdagen började lite smått hemma hos mig, bara jag My, Daniel och hans jobbarkompis. Sen åkte vi till gamla Bomhus på fest. Det var rätt kul där :) Men runt halv 1 blev dom andra lirarna trötta och hungriga och ville åka till MAX :P Så då gjorde vi det. Tog taxi dit, D bjöd taxichauffören på mat också ^^ Det var jäkligt gott med ett orginalmål, längesen man åt det nu.

Idag har varit världens segdag. Har inte gjort ett skvatt. Bara chillat och sovit typ. Men snart ska jag hem till Amalia :) Vi ska laga lite mat och så :)
Imorrn blir det upp tidigt och jobba.

RSS 2.0