Egyptian Magic

image295
Allroundprodukter är nåt som jag gillar. En liten burk som man kan ha med sig överallt som funkar till det mesta. Har läst lite om Egyptian Magic och är rätt sugen på att testa den. Alla verkar ju hylla den och säger att det är världens mirakelcreme. Nu ska man väl inte tro på allt man läser, men jag blir ändå nyfiken att testa :) Man kan bla. beställa den från accessora.se för 350:- Så här står det om den på deras hemsida:

"Egyptian Magic är en helt naturlig allroundprodukt. Drottning Cleopatra och antikens Egyptier använde krämen för att få skinande frisk och len hud.
Madonna, supermodeller och makeup artister svär vid Egyptian Magic. 
Krämen har hyllats i internationella modemagasin, Allure listade den som ett "Secret Beauty Find"  och nu finns Egyptian Magic äntligen i Sverige.
Användning
Egyptian Magic är den ultimata allround-krämen som används för att mjuka upp torr hud, ge fukt åt torrt hår, lindra kliande hårbotten, mjuka upp spruckna läppar och torra händer, nagelband, armbågar och hälar, som makeupunderlag, för att lindra irritationer efter rakning, solsveda eller insektsbett.
Eftersom krämen är helt naturlig täpper den inte till hudens porer. Listan på användningsområden kan göras lång och det är svårt att komma på något som krämen inte kan användas till.  
Ingredienser
Enbart naturliga ingredienser: olivolja, bivax, honungsbipollen, bidrottningsgelé, pollen extrakt och kärlek"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0