Dagverksamheten

Idag har jag jobbat på Sofia Magdalenas dagverksamhet igen :) Så himla roligt! Önskar att man kunde få jobba där mer. Men dom behöver ju tyvärr inte så mycket personal. Det är alltid så kul att få komma dit, skratta hela dagen lång med pensionärerna :) Idag satt vi över en timme ute o solade mot en vägg, så skönt!

Imorrn blir det en tur på hemtjänsten!

Bästaste tjejerna

Lite bilder från i lördags när jag, Annelie, My & Sofie var och brunchade på Mocca :) Riktigt trevligt! Många timmars snack med barndomskompisarna blev det :) Tänk att vi 4 har känt varann sen dagis! Jag vill bo med er på hemmet sen :)


Annelie & jag

Sofie & My

(Bilderna är stulna av Sofie! ;))

Sthlm med mor

I tisdags var jag och mamma på shoppingtur till Stockholm. Vi fick inte tur med vädret dock :P Det snöade/regnade hela dagen. Det blev en del shoppat, och jag passade även på att klippa mig hos Carita när vi ändå var där. Tog ca 5 cm. Jag shoppade bland annat en vårjacka, lite kläder, tvål från Lush, hårolja hos Carita, skor, och världens godaste gröna te på NK - Goji & Havtorn. Godaste jag smakat! Synd att det inte finns här hemma.


Supergott grönt te från NK

Hudklass & tidig morgon

Igår efter att vi varit i Valbo hade jag en hudvårdsklass med 3 tjejer :) Var superlängesen jag hade klass nu, så det var riktigt kul :D Det är så roligt tycker jag att hålla klass. Har 2 till klasser på G denna vecka, hoppas att dom blir av :)

Förresten - igår skulle man ju ställa om klockan. Så jag och Marcus tänkte vara smarta och ställa om klockorna på mobilerna redan på lördagkväll. Sen skulle vi upp rätt tidigt på söndagen tänkte vi för att hinna med en del. Marcus vaknade 9.30 och väckte mig, för då var det dags att gå upp. Vi satte oss och käkade frukost, och när jag skulle städa av efteråt så kollade jag på micro-klockan.. som då var 7.45! Mobilklockorna hade ställt om sig själva under natten Också :P Så det blev 2 timmar extra för oss, haha. Funderade varför jag var så jäkla trött när jag vaknade ;)

Söndagsshopping

Igår åkte vi på en tripp till Valbo och sen Plantagen. Köpte lite småsaker.


En rosa lykta

En fin blomvas + tulpaner

En liten rosa pall som jag försökte skruva ihop sen ^^

Och nya blommor till sovrummet, i plast denna gång - eftersom jag tog död på dom andra :P

Helkväll på stan

I fredags kväll var jag & Marcus ut och käkade på Helt Enkelt :) Efter det blev det bowling och sen mötte vi upp mina föräldrar och drack några öl. En riktig helkväll :)


Jag åt fetaostfylld kyckling

& Marcus åt lammfilé och potatisgratäng

Sen blev det bowling


& öl på Bishop Arms :)

Lunchat med mamma

Idag har jag ätit lunch på stan med mamma :) Vi åt på Flanör, laxsallad med avokadocreme tog jag - supergott. Sen blev det lite shopping också. Jag hittade 3 klänningar, så nu får det bli sommar tack :)





2 blommiga klänningar från H&M

& en svart med skärp i midjan från Gina

Övertid

Ikväll har jag jobbat, 16-21. Jag kom dit, såg schemat, och tänkte att detta är ju kolugnt. Hade mest tillsyner och mycket gång-tid. Men tji fick jag. I det här jobbet kan man Aldrig veta hur dagen kommer se ut. Blev galet försenad pga massa strul med en kund. Var inte hemma fören 21.40, segt! Försökte hela kvällen att jobba ikapp tiden, men ibland går det helt enkelt inte. Hatar att jobba med andan i halsen och veta hela tiden att man ligger efter massor.

Aja, nu är jag riktigt trött och ska sova. Imorgon blir det en mycket roligare dag :) hejsvejs!

Konferens

Igår var jag på konferens hela dagen i Stockholm med Mary Kay :) Det var tjejer från hela Sverige med, så vi var rätt många. Vi fick en hel dag av föreläsningar, utbildning & inspiration. Så nu är man verkligen taggad att köra på :) Tänk om alla kunde fatta vilket kul jobb detta är..och vad mycket det kan ge!! (Tex 48 miljoner kr i bonus om man heter Christina ;)) Folk har så mycket fördomar om Mary Kay, baserat på vad dom "har hört". Om alla bara kunde lyssna på o se vad det Egentligen är, så skulle alla ändra uppfattning :)


En bild på oss under fikat igår

Trött

Fasiken vad trött jag är.. skrev tillomed "trött" som användarnamn när jag skulle logga in, haha (för att jag skulle ha det i rubriken). Vad har hänt med nattugglan Rebecca?! Jag som jämt satt uppe till 2-3 förr utan problem. Nu somnar jag nästan jämt innan tolv. Och morgonpigg har jag blivit. Är jag ledig så skuttar jag upp ur sängen kl 8. Men det är så skönt att vakna tidigt, så jag klagar inte :)

Idag har jag jobbat en kortis, 4,5 timmar bara. Så det var riktigt lugnt och jag fick gå till goa kunder :) En tant som alltid blir så glad när jag kommer och man får alltid en kram. Och jag brukar skämta med henne så mycket att hon skrattar hela tiden och tycker att jag är tokig, haha :)

Sen har jag bakat lite här på kvällen.. igen :P För imorrn får jag besök av mammsen, då lär man ha nå smaskigt att bjuda på :) Hon är gottegris precis som jag ;)

Näe nu lär jag sova innan jag trillar ihop över tangenterna. GoNatt!

Flowers

Så fina tulpaner jag fick av Sofie igår :)
Jag älskar tulpaner!

Barndomsvänner

Imorse vaknade jag kl 8, sen var det full fart. Jag bakade en kladdkaka, samtidigt som jag hade tvättid, sen diskade jag ett berg & städade ordning här. Sen vid kl 13.00 fick jag besök av Sofie, My & Zhannah :) Mina gamla barndomsvänner! Man ses så sällan, men varje gång man ses känns det som att det var igår :) Jag kommer alltid se dom tjejerna som några av mina bästa vänner! ♥


Mysan, Sofie & Zhannah :)

Brunch

Jag & Marcus promenerade ner på stan idag i solen för att äta brunch. Vi gick till café Mocca på Söder som hade en riktigt god brunch. Och jävlar vad mätt jag blev :P Man fick skitmycket. Marcus käkade en macka.




Supergod brunch! Pannacotta, västerbottenost-paj, smoothie-shot, toast, bacon, äggröra, korv o såser..

..o man även fick pannkakor till, dränkta i choklad, bananer o sirap.

Marcus goda macka

Partykvällen

Hade en riktigt trevlig kväll igår :) Mycket tjejsnack blev det :P
Och karlarna verkar ha haft kul dom med.



Så här glada var Marcus & Kenny över att Ross var hemma ;P

Freeedag

Idag blev det träning med Zhannah :) Vi körde i gymmet & sen spinning. Man märker verkligen skillnad på hur mycket man orkar efter några veckor!

Det gick faktiskt riktigt bra igår när jag jobbade på dagverksamheten. Vi var ju som sagt bara vikarier, men vi improviserade lite och det gick super! Och kunderna verkade nöjda när dom åkte hem, det är ju det viktiga. Vi hade verkligen jättekul, och mycket skratt blev det. Det är ett härligt gäng pensionärer som går där :)

Ikväll blir det lite fest :) Lina och Ross är hemma över helgen :D Så dom kommer hit, och My och Kenny med. Ska bli skoj!



Titta vilken söt muffinsburk jag köpte igår :) På Citygross

Jobbat på nytt ställe

Idag har jag jobbat på ett nytt ställe. Dom ringde från PFV i veckan och frågade om jag ville prova jobba på Sofia Magdalenas dagverksamhet. Dit får äldre komma och umgås och ha det bra under dagarna, träffa lite folk och vara sociala. Det var riktigt kul faktiskt :) Och lugnt! Om man jämför med att jobba i hemtjänsten. Man ska ju mest underhålla dom och prata och se till att dom har en bra stund medans dom är där. Dagen gick verkligen fort. Det bjöds på både frukost, lunch & fika. Sen var det promenad, tidningsläsning, korsord, massa prat osv :) Ska även jobba där imorrn. Och då ska vi vara 3 vikarier, men det ska nog gå bra!

Kilklack

Hittade ett par så söta ballerina med kilklack i Valbo att jag inte kunde låta bli :P Det är väl inte direkt säsong för att använda dom än, men snart hoppas jag! Dom är i äkta skinn, köpte dom på Skohuset för 599kr.




Ny väska

Beställde en ny väska också nyligen, Friis & Co, från Nelly. Tyckte jag behövde det eftersom Isa spydde (!!) i min förra favvo-väska. Fick hem den i fredags, och den är riktigt snygg :) Har dock tagit bort den stora tofsen som satt på vänster sida..den var lite för mycket :P


Effektiv

Idag har jag varit rätt effektiv. Gick upp tidigt och åkte sen ner på stan, har lämnat in papper till ung.garantin och satt in lite pengar på banken. Sen har jag fixat lunch & tvättat. Vi försöker tvätta en gång i veckan nu, så det inte blir så jäkla mycket varje gång!

Nyss har jag suttit och gjort lite MK-uppföljningar! Det var längesen jag gjorde uppföljningar nu, så det var dags. Är sugen på att ha nån hudvårdsklass snart också! :) Ska nog försöka boka in nåt.


Så här kan det se ut när man sitter och gör uppföljningar :P

Tallinn

I helgen var ju jag och Marcus på kryssning till Tallinn :) Vi hade det riktigt bra! Soligt och fint väder fick vi också. Här kommer lite bilder:


Första bärsen

I våran hytt

Middag i Grill House

Lite dricka på kylning

Marcus i hytten




I Tallinn




Dags för dricka..klockan är ju 12 :P



Lunch i gamla stan, skitgoda pizzor


Ombord på båten igen

Törstig tjej


Här börjar det spåra ur lite för vissa, haha

Så här kan man må dagen efter ;)

Från Big Brother

Annie: Animerad film är ju ett av mina största intressen.
Cilla: Geografi, jaha.
Annie: Eh.. nej.. animerad film.

Verkar vara bra på att lyssna den där Cilla ^^

Iväg till gymmet

Nu ska jag snart till gymmet, styrketräning & spinning som vanligt. Men idag ska jag träna med Zhannah :D Hon har också köpt kort där. Ska bli kul att träna tillsammans, hittills har jag ju alltid gått själv. Inte så ofta vi två ses heller, så det ska bli riktigt skoj :)

Lunch med pappi

Idag var jag uppe med tuppen, vaknade kl 8. Gör det nästan varje dag nu, går upp mellan 8-9. Riktigt skönt att komma upp i tid, man hinner så mycket mer :) Imorse städade o diskade jag lite här hemma, sen ringde pappa och frågade om jag ville åka och käka lunch, och det ville jag så klart. Så vi åkte till Tennstopet :) Sen gick jag ner en sväng på stan och handlade lite småsaker. Fasen vilket härligt väder det är ute idag :D


Pasta med bacon & chilisås på Tennstopet

Nelly

Beställde lite kläder från Nelly i söndags. Hoppas på att dom kommer imorrn! :)


Dagarna flyger förbi

Gud vad fort dagarna går när man inte bor hemma längre. Alltid är det nåt som ska göras. Idag gick jag upp kl 9 och åkte till gymmet för styrketräning & spinning. Sen har jag gjort lunch, duschat, dammsugit & torkat golven och tagit reda på massa tvätt.. och vips så är klockan halv fyra. Time flies.

RSS 2.0