Nyår och 2 år

Idag är det nyårsafton :) Vi ska på fest hos Johan & Majsan i Bomhus. Mysan, Kenny & Lina ska också med, kommer bli skitkul tror jag :) Vi ska käka middag först sen är det partaj!

Jag & Marcus firar även 2 år tillsammans idag
♥ Vi var ut och firade det redan igår dock. Käkade på Cheers och gick en sväng till Bishop, ovanligt ;)

Gott Nytt År allihop!



Kaffedrink på Bishop

Jag Älskar Dig

Lip Scrub

Vill haaaa, The lip scrub från Sara Happ. Mina läppar blir alltid torra och flagar på vintern. Har en gammal läppskrubb med hårda korn i här hemma nu som inte är särskilt bra, svider gör den också. Vill prova denna sockerskrubb istället, i doften Vanilla bean, mums!

Julen

Vi hade en riktigt bra och mysig jul :) Julafton spenderades hemma i Bomhus, och på eftermiddagen kom Marcus och joinade oss också :) Åt mat och julgodis så jag trodde jag skulle spricka! Fick massa fina julklappar, tack! ♥

Juldagen åkte vi ut till Marcus familj i Hille och käkade mer julmat och spelade spel. Vi har köpt ett nytt spel som heter Alias, man ska förklara massa ord, det var riktigt kul :P

Nu är julen över och vi laddar om för nyår som jag tror kommer bli skitkul :D


Jäkligt roligt spel som vi köpt

Bio

Häromdagen var jag på bio med Lina och såg New Year's Eve, den var riktigt bra och rolig faktiskt :) Man får följa lite olika människor på nyårsafton. Massa kända skådisar med i den! Rekommenderas :)


God Jul

God Jul allihop! :)
Hoppas ni får en mysig jul!


Julkatter

Försökte ta lite juliga bilder på katterna.
Det gick sådär ;)


Isa funderar vad fasen jag håller på med, haha.

Den här vilden kan man inte pynta hur man vill för fotografering ;)

Dan före dopparedan

Kan inte fatta att det är julafton imorrn, tiden går så fort! Tur att jag varit ute tidigt i år med alla julklappar iaf. Har endast nån enstaka kvar nu som jag ska ner på stan strax och fixa :)

Idag har jag storstädat här hemma
så nu är det rent o fint igen. Har även gjort en Janssons frestelse, mitt bidrag till julbordet imorrn. Hoppas den blev bra, har aldrig gjort det förr.

Ikväll ska jag hem till mor o far
och käka middag och umgås lite :) Marcus ska ut till Hille på uppesittarkväll. Här bryts inga traditioner ;)


En nygjord Jansson

Eleven

God Jul Beccan önskar Beccan!
Tack ;)


Det finfina nagellacket från China Glaze & en ansiktsmask från TVÅL fick jag.

Leeeeedig

Nu har jag juuullov :D Gud så skönt!! Skrev ju tenta idag, Rörelseapparaten (skelettet, musklerna o vävnader, massor med latin). Det kändes som att det gick bra faktiskt :) Bättre än vad jag trodde det skulle göra. Men det är ju inte säkert allt är rätt, så man ska väl inte ropa hej än :P Skönt att slippa tänka på plugg nu i några veckor :) Bara vara leeedig.

Åkte ner på stan på eftermiddagen och fikade med fina Lina :) Vi snackade bort några timmar som vanligt ;) När jag kom hem firades jullovet in med pizza här hemma, sen satte vi upp julgranen. Får väl se hur länge den får stå orörd, innan det sitter en liten katt i toppen ;)

Trevlig kväll

Igår hade vi en riktigt trevlig kväll. Marcus ena bror har fyllt 40, så dom hade bokat utomhus-relaxen på Fjärran i 3h efter stängning :) Vi var 14 pers tror jag. Hade skitkul! Vi badade badtunna, bastu och drack öl i ett stort tält där ute. Alla hade matchande morgonrockar som man fick låna :P Efter relaxandet käkade vi middag på Don Peppino, jag käkade biffstek med lök, en gammal favorit! Sen blev det vidare..till Bilagan, haha!! Jag har aldrig varit där förr, mycket skumt folk lär jag säga ;P Men en toppenkväll hade vi :D


Jag & Marcus i tältet

Juligt lack

Detta nagellack från China Glaze vill jag ha till jul :)
Riktigt juligt med guld, rött & grönt glitter.
Hoppas det finns på stan nånstans.


Energi

Idag har jag varit riktigt effektiv. Hade en jäkla energi av nån anledning. Jag gick upp tidigt, för jag hade tvättid mellan 7-10, så nu har jag tvättat berget med tvätt vi hade. Sen har jag även bäddat rent, kört diskmaskinen + handdiskat en hel del, dammsugit, torkat golven, dammat alla ytor, städat badrummet, gjort ren spisen osv. Sen satte jag mig direkt och pluggade i 2 timmar. Efter det var jag helt slut i skallen så då blev det en 2 timmars vila :P

Men nu är det full fart igen. Dags att åka och handla middag & skjutsa mor och far på julfest :)
Trevlig Helg!

Till nyår

Nyårsblåsa beställd! Hade egentligen tänkt ha en svart klänning som jag har hemma, men så hittade jag denna i guld och kunde liksom inte låta bli, guld kändes väldigt mycket nyår :) Hoppas jag kan ha den bara, man vet ju aldrig när man beställer online. Och hinner väl inte byta den om den inte passar.


Från Nelly.se

Spännande

Jag läser en väldigt spännande bok just nu - Mamma, pappa, barn av Carin Gerhardsen. Det är del 2 i en serie på 4 böcker tror jag. Fast varje del är fristående så man måste väl inte läsa dom i ordning. Jag började läsa den igår vid 22.30, sen när jag kollade på klockan var den helt plötsligt 1 :P Och jag hade läst 100 sidor av bara farten, så bra är den :)

Resultat

Idag fick vi veta resultatet från Fysiologi & Toxikologi-tentan.. jag klarade den :D Känns så himla skönt! Det var ju så sjukt mycket att plugga in till den, så det känns riktigt bra att man slipper göra om den, puh. Vi har dock inte fått tillbaka själva tentan än, det ska vi få i veckan när dom anländer med post. Ska bli kul att se vad man hade rätt/fel på!


Rengöra ansiktet med olja

Här ska det tillverkas egen ansiktsrengöring :) Av olivolja & ricinolja - enbart. Har läst mycket om att oljor är väldigt effektiva att tvätta ansiktet med. Och att smörja in med också för den delen! Olivolja ska vara rena mirakelkuren :) Jag testade faktiskt igårkväll att tvätta med endast olivolja, och det gör verkligen rent kan jag säga! Det löser upp smink o smuts jättebra. Olja är jättebra på att lösa upp fett, så det är faktiskt bra för folk med fet hy att tvätta/smörja sig med olja! Man får inte mer finnar utav det som man kan tro - utan tvärtom.

Nu ska jag blanda min egna rengöring av dessa två oljor. Ricinolja ska jag ha ca 30% av, resten oliv. Ricinoljan är ännu mer effektiv mot smuts och på att dra ur smuts ur porerna.


Man kan läsa mer på The Oil Cleansing Method

Aluminiumfritt

Jag införskaffade ju en ny deo från The Body Shop nyligen, DeoDry. Och jag gillar tanken med den, bara naturligt innehåll och inget aluminium. Men - tyvärr funkar den inte alls för mig :( Den svider när jag tar på den, och jag får röda utslag under armarna som inte ser speciellt trevliga ut. Synd!

Den enda aluminuim-fria deon som jag tycker är bra hittills är från Forever Living - Aloe ever shield. Får fortsätta med den istället. Den är dock i stick, jag gillar roll-on bättre.


Jullukt

Köpte hyacinter igår när vi var på IKEA. Den lukten förknippar jag verkligen med julen :)


Filmkväll med mor

I torsdags sov jag i Bomhus, jag & mamma hade filmkväll :) Som vi alltid brukade ha när jag bodde hemma. Vi kollade på filmen One Day och käkade kladdkaka. Filmen var riktigt bra, både jag och mamma har läst boken också (den är ännu bättre!). Jag fick mat hos dom också när jag kom, hemgjorda langos, fasen var gott det var :) Pappa kan han!


Hemgjorda langos, mums!

Jättebra film, och bok!

Beställningen

Igår kom mina grejer fån eleven :) Är väldigt nöjd med allt!


Bodylotion från 100% pure luktar jättegott, persika. Den är väldigt bra för torr hud.


Hårprodukterna var också jättebra. Håret blev verkligen glansigt och mjukt.


Var ner på stan efter skolan och shoppade lite också. Var in på Aroma institutet och köpte ett ansiktsvatten: ett hydrolat av ros (innehåller alltså endast vatten man pressat ur ros). Och en aromaolja att ha i aromalampan, Julmys. Den luktade verkligen juligt och gott :)

Eleven

Jag har beställt lite grejer från eleven.se som jag hoppas kommer imorrn :) Jag klickade hem lite hårprodukter från märket Macadamia Natural Oil, har läst mycket recensioner om deras produkter och alla som provat skriver att dom är superbra och gör håret jättefint. På eleven.se står det: "Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor - macadamiaolja och arganolja. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv närings-boost." Jag ska prova schampo, balsam & en inpackning.

Sen beställde jag en bodylotion från 100% pure i doften White Peach, den innehåller bara naturliga ingredienser. På beskrivningen står det: "100% Pure innehåller inga konstgjorda doftämnen, syntetiska kemikalier, giftiga konserveringsmedel eller andra farliga ingredienser. Tillverkad med ekologiska närande ingredienser av högsta kvalité."


Julmarknad

Idag var jag, Marcus, mamma & pappa på Furuviks Julmarknad :) Riktigt mysigt med alla fina ljus överallt. 1 miljon lampor (!!) var uppsatta i parken. Skulle ha varit snö bara så hade det varit riktig julstämning.


Vi vann kexchoklad på chokladhjulet :D

Julklappar

Jag håller på och funderar ut julklappar till alla nära o kära. Det är alltid svårt, men det är så kul när man kommer på en sån där klockren present. Jag har precis kommit på en sån, till mina föräldrar :) Fick en snilleblixt igår, så nu vet jag precis vad dom ska få :D Hihi.

Nu är det bara resten kvar :P


Shoppat

Tog en snabbveva på stan efter skolan för att köpa det jag skrev om igår. Det blev den rosa deon, doft Fresh&Floral, Pear&Lemongrass på duschgelen, och så hittade jag ett skitsnyggt nagellack från IsaDora - svart med multifärgat glitter i.




nr 728 Black Galaxy

RSS 2.0