Bra helg!

Har haft en riktigt bra helg :) Och kanonväder har det ju varit! I fredags var jag och Marcus på Church Street och käkade för att fira hans födelsedag. Jag åt smarrig kyckling.

I lördags var jag och Ida på O´learys och kollade på Eurovision :) Vi hade riktigt kul! Dom hade ett helt eget rum där inne där dom visade Eurovision. Dom hade tryckt upp lappar också som alla fick där man kunde sätta poäng osv. Det var riktigt bra stämning bland alla som var där! Och det blev ju inte sämre när Loreen vann alltihopa :) Kvällen slutade på Harrys, där vi mötte upp Marcus mfl.


Kyckling på Church Street

Eurovision-kväll på O´Learys med Ida

Hurra hurra!

Idag fyller Marcus år, grattis darling! :) ♥ Jag har städat och donat lite här hemma på förmiddagen, och strax ska jag ställa mig och baka. Både hans och mina föräldrar kommer och fikar i eftermiddag.

Var nyss ute och joggade en runda. Svettigt och härligt :P Spurtade upp för Brynäsbacken som avslutning, fyfan vad jobbigt det var ^^ Men skönt när man är färdig :)


Stugan

Vi har haft en riktigt skön helg, har bara tagit det lugnt. Tors-lör tog vi med katterna och åkte ut till mamma och pappa i stugan. Där har vi bara umgåtts och haft det bra :) Älskar att vara där ute, det är så mysigt och lugnt.

Igår blev det ju riktigt varmt och skönt ute
så vi hade tänkt att vi skulle gå ner på stan och ta en öl nånstans i solen. Men i sista stund ångrade vi oss och tog en promenad till söder och hyrde en film istället :P

Idag har det städats och donats här hemma, jag har även varit och dansat på studion med Erica. Övat på lite "omöjliga" trick och blivit frustrerad ;) Men om några veckor sitter det nog.

Btw så är jag sugen på en ny mobil. Har haft min i ca 1½ år nu, och jag brukar alltid tröttna efter ungefär så lång tid och vilja ha en ny :P Funderar på denna här under, HTC Rhyme. Jag har en HTC Wildfire nu. Gillar HTC, så nu vill jag ha en nyare och lite större. Tyckte denna var snygg:



Helgen

Har haft några intensiva dagar med skola dagtid och jobb kvällstid. Jobbade även igår. Så idag är det skönt att vara helt ledig, jag sov ut ordentligt imorse.

Igårkväll hade vi inte riktigt några planer jag och Marcus, men kände att vi ville göra nåt. Så efter att vi käkat middag drog vi ner på stan, det var ju tydligen cruising. Packat med folk på gatorna. Vi gick till Bishop och tog en öl, där var det också packat. Sen mötte vi upp Marcus pappa och hans kompis och tog en öl. Kvällen slutade på Bilagan, haha! Sjöng inte karaoke dock, och tur var väl det kanske ;)

Idag blir det bara en slösöndag. Kanske drar ner på Open Pole på dansstudion senare.
Bye!

Banksy

Jag köpte 2 tavlor i England. Med motiv av Banksy, en anonym graffiti-konstnär i England. Ross började prata om honom och visade oss massa bilder på vad han har gjort. Jag fastnade direkt för hans konst och dagen efter letade vi upp hans tavlor när vi var i Camden. Jag hade svårt att välja, det fanns så många som var bra. Googla hans namn och kolla vad han mer har gjort! Han har många bra budskap.


(Bilden till vänster föreställer en hemlös kille med en skylt: "Keep your coins, I want change".)

Helgen i London

Vi hade det jättebra i London i helgen :) Vädret var inte det bästa; regn och kallt. Men sällskapet var desto bättre :) Vi har varit på mysiga pubar, varit riktiga turister och sett massa sevärdheter och shoppat litegrann. Gillade London, vill verkligen åka tillbaka!


Ross & Lina, dom bästa! :)

Dags för middag efter en lång resdag.

Det tar alldeles för lång tid att ladda upp bilder just nu, får lägga upp fler en annan dag!

London

Nu åker jag och Marcus till London i några dagar och hälsar på Lina! :)
Kommer hem på måndag igen. Hejsvejs!

Info och schema

Idag var jag förbi Life-butiken och fick lite papper, information, schema och böcker. Dessa 2 böcker ska jag läsa och plugga in, sen kommer ett litet test på det - så jag sen kan kalla mig Hälsorådgivare :) Skoj! Älskar att läsa om sånt här, så det ska inte bli några problem - bara kul! Längtar tills jag börjar jobba i juni! :)


Böcker att plugga in så jag kan titulera mig Hälsorådgivare sen

RSS 2.0