Matlagning & bak

Nu jäklar donas det här hemma. Jag har en sockerkaka i ugnen, har precis lagat omelett till matlåda imorrn & ska snart börja göra potatisgratäng, kött & vitlökssås till Marcus & mig till middag.. men roligt är det :)

Tallinn

Vi har haft en sån himla bra & mysig kryssning :) Synd på vädret bara. Var lite småkallt och regnade till & från i Tallinn, men vi hade det bra ändå :) Vi åkte i fredags kl 13 med buss ner till Värtahamnen. Vi kom väl fram runt halv fyra-tiden. Båten låg inne så vi fick kliva på på en gång, men den avgick inte fören kl 18.00. Vi drog ner och drack lite öl på ett café i väntan på att allt annat på båten skulle öppna. Sen kl 17.45 hade vi bokat bord i Grill House, käkade hamburgare & pommes. Sen blev det partaj för hela slanten :P Öl, drinkar, trubadur, karaoke & dans. Hade skitkul :)

Mådde inte lika bra när vi tvingades gå upp kl 8 på lördagmorgon ;) Men upp kom vi iaf. Käkade lite frulle på båten och gick sedan ut i Tallinn. Vi gick till gamla stan och strosade runt där, gick till ett stort varuhus och kollade/shoppade lite och drack bärs. Sen gick vi tillbaka till gamla stan och åt pizza på en italiensk restaurang. Sen blev det en sväng på spritaffären såklart, handlade en hel del! Tungt som satan att bära. Tur att affärn låg nära båten :P Vi klev på igen och jag var tvungen att ta en liten nap, helt slut efter dagen! Sen svidade vi om och gick ner och käkade, köttbullar & mos blev det :P Partajade lite på kvällen, men vi var så sega från kvällen innan så vi orkade inte så mycket. Gick tillbaka till hytten innan midnatt. Käkade lite natt-pizza först :P

Sen på söndagen gick vi upp tidigt igen, men var skapligt utvilda då iaf. Käkade frulle i caféet och gjorde oss iordning för att kliva av. Bussresan hem var inte rolig. Var så jävla trött, ville bara sova, men det är svårt på bussen. Lyckades väl en stund iaf.

Tyvärr ligger alla bilder på pappas laptop som han tog med till stugan nyss,
lägger upp lite bilder sen :)


Hejdå

Dags att åka på kryssning till Tallinn :)
Hörs på söndag!
pusshej

Harnäs

Bad i Harnäs för ett tag sen :) Underbart med sommar!
Idag spöregnar det ju dock :S


Mysan, mamma, jag & Marcus


Ont i handleden :S

Blev inge jobb idag. Skulle ha jobbat 7-16. Har gjort illa handleden. Kan knappt böja den. Vet inte hur jag gjort illa den heller?! Men kan typ inte ens bre en macka eller skriva (självklart är det högern). Har säkert gjort nå fel-lyft i jobbet :S Ska försöka vila handen nu, är ju ledig i några dar, men det är svårt när det är höger.

Ska väl packa och dona lite idag inför Tallinnresan imorrn :) Hoppas det inte blir regn i Tallinn, regnar ju som fan här just nu!

Mina scones blev skitgoda igår iaf, har nästan käkat upp dom :P Kanske gör några fler idag, det är kul å baka :)


Jobba och baka

Det har varit mycket jobb på sistone. Ser fram emot fredag, då har jag 4 dagar ledigt, och jag och Marcus ska åka till Tallinn över helgen :) Ska bli jättemysigt!

Igår träffade jag Amalia som var hemma på besök :) Har inte setts sen i julas. Vi drog ner på stan. Fikade & kollade i butiker.

Ska jobba 16-21 idag. Har hunnit med att handla & baka nu innan. Har gjort vanilj-scones :) Hoppas dom blev goda, ska smaka snart.

Funderar på om jag ska göra en till blogg, en om hudvård & make-up, eftersom det är det jag är mest intresserad av. Skulle va kul att ha en till blogg som handlar endast om det.

hejsvejs!


Värme !

Nu var det lite dött här. Men det är ju så jäkla varmt ute så man orkar ingenting!

I fredags efter jobbet drog jag & Marcus ner på stan och mötte upp Lina & Ross för några öl :) Började på Bishop, sen gick vi till Söderhielmska, riktigt trevligt!

Lördagen blev lugn. Vi bakde pizza och kollade på film bara.

I söndags åkte vi till Brämmen, men det var så sjukt mycket folk så vi lessnade efter typ nån timme :P Man skulle ha en egen strand!

Igår och idag har jag jobbat, olidligt i denna värme :S Jobbade dock bara halva dagen idag. Gick hem efter lunch. Mådde skitdåligt. Käkade pizza igårkväll efter jobbet, misstänker att jag blev dålig av den. Dålig skinka förmodligen!


Jobb jobb

..dags att sticka iväg och jobba 13-21. Blä för att jobba när det är så fint väder ute! :(..


Bad & Sommarkväll

Idag har varit en härlig dag :) Imorse åkte jag, Lina & Ross ut till Brämmen och badade. Det var hur skönt som helst i vattnet, och lagom varmt på stranden. Jag hatar när det är stekhett, men det blåste skönt :)

Sen åkte jag hem och hämtade Marcus, så åkte vi och köpte pizza på Brynäs, mums!

Och nu på kvällen har vi varit på Sommarkväll på stan och tittat lite. Var väl inte så mycket att hurra för, och jäkligt mycket folk.

Nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv :) GoNatt!


Minigolf


Idag skulle jag ha åkt och badat med Ida. Men eftersom att jag var ledig idag så var det såklart mulet, och det regnade tillomed en skvätt. Så typiskt.

Jaja, jag tog mig ner på stan istället ;) Skulle bara kolla runt, men det gick ju inte. Det blev lite shopping. En klänning, ett nattlinne, grönt te, underkläder & silkdroppar för håret.

Sen när Marcus slutat jobbet så åkte vi till Boulongern och spelade minigolf :) Det var riktigt roligt, var längesen jag gjorde det. Och riktigt bra gick det också.. gissa vem som vann ;) Hihi.

Efter det levererade jag lite MK-produkter till Sofie, sen köpte jag och Marcus grönsaker/chips & dipp och kollade på Allsången :) Älska lediga dagar ^^

hejsvejs!


Slut i värmen!

Är helt slut efter en lång jobbhelg. Det har varit riktigt jobbigt i den här hettan. Phu. I lördags var det sjukt varmt, över 30 grader, inte skitkul att cykla kors och tvärs över hela Brynäs då.

Nu är jag äntligen ledig i 2 dagar iaf. Ska bara ta det lugnt och ha det bra :)

I lördags efter jobbet kom Marcus och hämtade mig och vi åkte till Ockelbomarknaden. I en bil utan AC :P Vi käkade lite langos och kollade runt, stannade inte så länge dock. Det var så varmt, så vi åkte hem och badade lite.

Igår bokade vi en kryssning :) Till Tallinn 23 - 25 juli. Ska bli jättemysigt!

pusshej


Sola & jobba

Bion igår var jättebra :) Maten blev däremot inte lika lyckad.. ;) Men men.

Tog en powerwalk när jag vaknade imorse. Nu tänkte jag sätta mig ute i solen några timmar innan det är dags att sticka iväg och jobba kl 16. Mitt MK-paket kommer att komma idag, det står att det är lastad på en bil och på väg ut :P Hoppas det hinner komma innan jag ska iväg.

pusshej!


Pakeeet

Idag kom mina klänningar från Nelly :) Snabb leverans lär jag säga! Alla satt perfekt, gillade alla 3 supermycket.

Mitt paket från Mary Kay är på väg också :D Gjorde en beställning i söndags. Har jag tur kommer det också idag, annars kommer det väl imorrn. Det paketet kör posten ut direkt till dörrn.


Ikväll ska jag och älsklingen gå på bio :) Ska se Eclipse. Men först ska han komma hit och äta, jag tänkte svänga ihop nåt gött (förhoppningsvis, haha).

hejsvejs :)


RSS 2.0