London

 Vi hade det superbra hos Lina i London :) Shopping, fest, julmarknad, pubar och massa annat kul. Här kommer lite bilder som sammanfattar helgen!

En öl ute i solen när vi kom

Singstar!

Linas 25-årsfest :)
På väg ut till krogen :P

Shopping på Harrods
Victorias Secret :)

Julmarknad, supermysigt
Inne på julmarknaden var det Oktoberfest :P

Packning pågår

Här packas det för fullt :) London imorrn, wiiie!! Längtar :) Vi åker tåg till Arlanda imorrnbitti runt 7, sen går flyget vid 11, så vi kommer fram till London i bra tid :) Vi åker hem igen på måndagkväll. Ska bli skönt att åka med SAS från Arlanda till Heathrow. Sist vi åkte så flög vi med Ryanair från Västerås till Stanstead, riktigt omständig resa! Tog hur lång tid som helst med alla buss/tågbyten innan vi var framme tillslut. Nu är det bara raka vägen :)
 
Har varit i skolan idag och fortsatt skriva på vår uppsats. Vi har även fått vår enkätundersökning gjord idag. PA-programmet ställde upp och svarde på våra frågor, tack till dom! :) Det har blivit långa dagar med plugg sen den här kursen började. Fram emot eftermiddagarna brukar det bli en hel del skratt och flams :P Idag har jag skrattat så att jag har gråtit flera gånger..vi har ju kul när vi pluggar iaf :P
 
Packar inför London!

Snart London

Längtar supermycket till fredag, då åker vi till London igen och hälsar på Lina! :) Ska bli såå kul att ses igen, har inte träffats på ett halvår! :O Kan inte fatta att det är så längesen. Det har ju varit lite osäkert om vi skulle komma iväg, eftersom vi bokat flyg med SAS, men idag äntligen blev det bekräftat att dom inte går i konkurs :) Så nu laddar vi för en långhelg i London med bästa Lina som fyller 25! :)
 
Du & jag Lina, always ;) ♥

Slösöndag

Idag har vi haft en riktig slösöndag. Har varit en sväng till Rusta och Ica Maxi bara, handlat lite nödvändigheter. Sen har jag mest legat i soffan och läst och fixar naglarna. Målar alltid naglarna på söndagar, så dom är fina till veckan :) Jag går i stort sett aldrig utan nagellack. Känner mig naken utan :P
 
Filmen igår var förresten jättebra, såklart :) Nu vill jag se den igen! Synd att det inte kommer fler.
 
Söndagspyssel: Nagelbandspeeling, avokadoolja, svart glittrigt nagellack & överlack.

Bio ikväll

Här hemma håller vi på och städar för fullt just nu. Bär ner massa grejer till förrådet också. Måste försöka få klart mitt dansrum snart, står fortfarande massa grejer där inne som inte ska vara där.
 
Ikväll blir det bio :) Jag och Therese ska gå och se Breaking Dawn! Äntligen :) Fast på ett sätt vill jag nästan inte se den, för då finns det inga Twilightfilmer kvar att vänta på sen :P
 

Friday

 
Idag blev jag bjuden på kladdkaka av mamma hemma i Bomhus :) Mums!
Just nu bakar jag och Marcus pizza. Sen ska vi krypa ner i soffan och se film.
Trevlig fredagkväll allihop!

Helg

Äntligen helg! Är ledig imorrn, och det känns välbehövligt. Det har varit full fart på sistone, så jag ser fram emot en helg där jag har noll planer. Endast bio på lördag med Therese, vi ska se Breaking Dawn, ska bli superkul :) Annars blir det bara koppla av i helgen, för snart lär det bli en intensiv tid när vårat uppsatsskrivande tar fart på allvar.
 
Imorrn ska jag hem till Bomhus och fika med mamma på dagen :) Jag tänker nog faktiskt skita i min vanliga "fredagsstäd" här hemma. Nästan varje fredag brukar jag storstäda här hemma i några timmar.. känner faktiskt att jag inte orkar det imorrn. Måste sluta stressa upp mig över att det är lite stökigt ibland, kommer nån dö av det liksom?!
 
Nu ska jag lägga mig och läsa den här superbra boken.
Läs Mari Jungstedt om ni inte gjort det, alla hennes böcker är så himla spännande och bra! Tror hon skrivit 10 st.

Härliga FT

Har haft en lång dag i skolan idag, 2 föreläsningar efter varann, 9-16. Blir helt seg i skallen av att sitta och lyssna så länge. När jag kom hem var jag allt annat än sugen på att träna egentligen.. men det är bara bita ihop och ge sig iväg ändå. När man väl kommer till gymmet och passet sätter igång så släpper tröttheten och man blir så sjukt taggad och pigg helt plötsligt, härlig känsla :) Man blir så mycket piggare & gladare av att träna! Idag körde jag Funktionell Träning, en av mina favoriter.
 
Dags för FT!

Framtiden

Det går inte att blunda för det längre.. det smyger sig på mer och mer.. det faktum att jag egentligen vill utbilda mig till hudterapeut!! Det har jag velat, det har varit min dröm, sen jag var typ 12 år. Hade det inte varit för att alla utbildningar till hudterapeut är privata, ej berättigade till CSN, och kostar typ 100.000:- så hade jag gjort det för längesen. Men på sistone har jag tänkt på det mer och mer, hur gärna jag vill jobba med det! Det går liksom inte att gömma sig för sina drömmar, dom kommer ikapp en. Har suttit och tittat hur mycket som helst på utbildningar nu. Jag har hittat en på distans, som faktiskt skulle funka för mig utan att jag behöver flytta. Efter att jag är klar med utbildningen till Hälsopedagog (eller samtidigt?!) måste jag bli hudterapeut, det finns inget annat!!!
 
 
..follow your dreams..

Fira

Idag firar vi vår 1-åriga förlovningsdag :) Egentligen är det imorrn, men firar hellre på en lördag. Vi ska inte göra nåt speciellt egentligen. Vi håller på och lagar våran favoritmat just nu: pasta bolognese gjort på högrev och rödvin mm som ska koka i 4h. Det är färdigt typ vid åtta. Sen ska vi bara mysa och kolla på film :) ♥
 
Ingredienser till bolognesen
Kokar för fullt

Rebecca 3 år

Tur man var intelligent redan när man var 3 år ;)


Gårdagen

Vi hade en väldigt trevlig kväll igår på Bakfickan och senare Bishop :) En kompis till mamma kom också och åt med oss. Drack öl och snackade hela kvällen. Vi kommer alltid in på konstiga samtalsämnen i våran familj.. igår fick vi för oss att vi ska försöka infiltrera ett ordern-sällskap för att få reda på vad fasen dom pysslar med egentligen, haha.
 
 

Grattis

Idag fyller världens bästa mamma år! :) ♥ Jag har varit där på eftermiddagen och fikat goda cupcakes som hon bakat. Och nu ikväll ska vi fira henne genom att gå och käka på Bakfickan. Vårat stammishak ;)
 
Grattis mamma! 35 år var det va ;)
 

Shoulder Mount

Lycka!! Äntligen sätter jag Shoulder Mount :D Jag har kämpat med det här tricket i fleeeera månader. Det är svårt både tekniskt och det är grymt tungt. Jag har trott att det var helt omöjligt.. sen helt plötsligt gick det bara! Igår fick jag även bildbevis på det :)
 
Äntligen!!

Längesen

Nu var det längesen jag bloggade! Det har mest blivit instagram på sistone. Men jag ska försöka ta upp bloggandet mer igen :)
 
Vi har precis börjat en ny kurs i skolan, "Undersöka och beskriva pedagogiska processer".. vi ska i denna kurs skriva uppsats för första gången, A-uppsats. Vi ska skriva i grupp, och tack gode gud så fick vi välja grupper själva. Hatar när man blir ihoptussad med folk man kanske inte alls kommer överrens med. Men nu är jag iaf i ett riktigt bra gäng med brudarna jag alltid hänger med :)
 
Jag har även börjat pole dance nivå 7 nu(!). Än så länge finns det bara 8 nivåer på våran dansstudio. Får hoppas det blir fler sen så man kan fortsätta. För det är ju det roligaste som finns :)
 
Tränar rätt mycket också för tillfället, har kommit in i en riktig träningsperiod. Men det är ju så himla roligt :) När man väl får in rutinen vill kroppen inte vara utan träning! Om det går mer än 2 dar utan så blir jag sjukt rastlös.
 
Igår satte jag ihop ett eget Crosstraining-pass som jag körde här hemma. Funkar skitbra när man inte hinner komma iväg till gymmet. Det enda redskap jag har är min kettlebell, annars kör jag alla övningar med kroppstyngden. Kör 8 olika övningar i 30 sek var, vila 10 sek mellan varje. Kör övningarna 4 varv så det blir 32 st totalt. Jobbigt som fan men kul! :)

RSS 2.0