Trötta


Partaj

Igår blev det paarty :) Var på fest på Rockbaren. Födelsedagsfest med vita kläder som tema, för dom hade satt upp UV-lampor där inne så allt blev självlysande. Jag, Mysan & hennes kompis Sanna åkte till Åbyggeby först och festade lite med Marcus & Kenny. Sen drog vi ner till stan. Hade roligt, tror jag ;) Minns inte så mycket. Innan tolv var det tydligen godnatt för mig, då tyckte M att det var dags att åka hem med mig, haha.

Idag mår man lite kalvkasst. Trött som fasen. Blir en lugn kväll med film & gott & M :) ♥





Färga håret


Nu ska jag färgra håååret. Fyfan vad tråkigt. Hatar att göra det. Ska bara göra utväxten dessutom, det är ju ännu pilligare tycker jag, då kan man inte kladda och härja som man vill :P Och det blir en liten chansning med färgen denna gång. Jag ska inte färga det som sist, för det blev så jävla mörkt. Ska färga med den färgen jag hade i Kanada. Och den är mycket rödare än den jag har nu, som nästan är brun-svart. För håret har ändå blivit så mycket ljusare än vad det var på nyår när jag färgade det. Så jag hoppas det funkar :P


:O


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
!!! Fan, fan, fan!! Jag tror jag måste gråta en skvätt!! Sverige förlorade mot Slovakien :S Buhuhuhuhuhuhu. Fan va Pinsamt att förlora mot dom!! :S Usch. Nu vill jag dra täcket över huvet. Bläää :'(

Från och med nu: Go Canada Go!


Upp&Ner

Mysan visade mig bilder idag förresten från nåt roligt som vi såg en dag när vi var på Robson street och shoppade i Vancouver. GAP hade vänt allting i butiken upp&ner. Även saker utanför. Först fattade vi inte varför allting stod upp&ner. Vi bara stannade och stirrade/gapade, haha. För det var nämligen bilar, cyklar, en korvvagn mm :P Blev skapligt paff. Tydligen hade dom gjort det för att dom firade nåt jubileum. Var en jäkligt rolig idé iaf :P Och alla stod och tog kort på det.







En vanlig dag på stan i Vancouver :P


Onsdag

Ikväll blev det pizza :) Och fyfan vad gött det var. Längesen jag åt det nu. Azteka. Satt fint i magen. Sen åkte jag hem till darling. Han käkade också pizza ^^ Sen kollade vi på film - Bröllopsfotografen. Eller ja, jag kollade på den, och Marcus sov i vanlig ordning ;) Men bra var den.

Nu ska jag kolla lite på tv sen sova. Lär ju upp tidigt imorrn och kolla på hockey ;)

puss kram


Bröllopsfotografen. Min tremänning var med i den, Tuuuuva.


Skitkul

Jaha. Det var ju jävligt kul att alla mina underkläder nu mera är grå-dassiga.
Jag ska aldrig mer tvätta!


Kanske om jag får en rosa tvättmaskin


Tvätta

Jag: Pappa! Den här flaskan, det är tvättmedel va?
Pappa: Hmm, ja.. jag tror väl det.
Jag: Hur mycket ska man ha i?
Pappa: Ingen aning..släng i lite bara. Vart ska man ha i det då?
Jag: Här, tror jag.
Pappa: Okej, prova! Jag har aldrig tvättat i hela mitt liv.

Mamma! Nu får du sluta på den där kursen, måste ha dig hemma om dagarna ;)


Klocka


Snacka om att jag vill haaa! Mer Rebecca kan det väl inte bli ;)


Fika

Blev så trött efter badet att jag somnade :P Och sov i typ 2 timmar. Är inte van att gå upp kl 6!

Nu ska jag & Mysan snart iväg och fika lite med brudarna hemma hos Therese :)
Sen blir det mys med min M!


Back to work

"Första" dagen på jobbet idag, och det gick rätt bra lär jag säga :) Det var jättekul att se alla gamla jobbarkompisar igen! Speciellt Sofie & Maria :) Kunderna jag fick gå till var helt nya för mig dock. Men dom var goa allihop. Lite krångel blev det dock, men det blir det ju alltid :P En tant hade låst sitt överlås (och det har inte vi nyckel till), sen ramlat på golvet och kom inte upp. Så jag kom inte in. Fick stå och prata med henne genom brevlådan i typ 30 min tills larmet kom och kunde öppna dörrn :P Då blev hon så glad, och hon var glad att jag hade stått kvar och pratat med henne hela tiden. "Nu kan du känna att du har gjort en riktigt bra insats idag!" sa hon.

Nu har jag precis tagit ett bad, var så frusen! Kaaaallt ute. Och klockan är fan bara 13.00 nu, vad ska man göra resten av dagen då?! :P Är inte van att hinna med så mycket på en dag ;P

puss kram


Seg

Är sjukt seg och hängig idag. Ikväll blir det bara mys framför melodifestivalen med min M ♥
Hörs imorrn, pusshej!


Balen


Haha, vilken gammal bild jag hittade! Från studentbalen :P


Fredag

Idag har man inte gjort mycket vettigt. Suttit vid datan hela dagen typ. Mår lite halvkasst :S
Vill inte bli sjuuuk.

Har suttit och pratat med fulla kanadensare på Facebook, haha, alltid lika underhållande. Vi verkar iaf vara saknade där borta :P Och vi saknar dom! Fy sjutton vad jag saknar alla kompisar! Lyssnar på massa musik just nu som påminner om alla roliga partykvällar med gänget :) Jäklar vad kul vi haft, helt galet. Inget slår Vancity när det kommer till partaj :)

Näe nu ska jag göra chokladbollar!
puss kram


Mums


Äppelmuffins, gött :) Mami kan baka hon ♥


Mangobad

Tog en nap som sagt, vaknade upp 3 timmar senare. Men det behövdes, var så jäkla trött. Är inte så himla mycket piggare nu faktiskt, har varit skittrött hela dagen. Känner mig lite hängig, håller man på att bli sjuk tro? :S Hoppas inte. Nästa vecka ska jag ju börja jobba.

Tog nyss ett bad, med en badolja från Lush: You've been mangoed.
Luktar jättegott och huden blir supermjuk.


Trötter

Idag gick jag upp kl 7 :O Och fy vad trött jag var. Jag skulle på ett möte på arbetsförmedlingen, trök. Jag höll på att somna när jag satt där. Jag låg och kollade på hockeyn inatt, så jag har inte fått många timmars sömn precis. Men det tänkte jag ta igen nu ;)
puss  kram


:)

Jag är så glaad..jag mår så braa..jag är så käär hihi.


Hofors

Idag klev jag upp i ottan, kl 8! För jag och mamma skulle följa med pappa till metropolen Hofors ;) Han skulle dit och jobba, och vi passade på att hälsa på moster Inger :) Och deras "lilla" katt Snobben. En mainecoon som väger ca 10 kg! Vi fikade lite paj och pratade om våran Greklands-resa vi ska göra i sommar.

Svängde förbi Gina på vägen hem och köpte ett linne som jag la undan igår. Shoppingsuget är på max igen. Tur man ska börja jobba nu ^^

Nu ska jag kolla på Oprah :P

puss  kram


Facemask


Sitter här alldeles snygg i fejan med en ansiktsmask från Lush. Luktar så gott!
A crash course in skincare.


Tisdagen

Stan med Mysan idag som sagt. Vi gick runt och kollade en massa, hon shoppade & jag la undan massa grejer, haha. Gud varför ska man alltid hitta massa fina kläder när man inte har råd?!

Lämnade in mitt CV på Naked juice bar. Dom lät intresserade, och ska höra av sig om det dyker upp nå jobb. Vi fick provsmaka en mango-smoothie också. Gött!

Sen åkte vi förbi PFV. Jag fick skriva på lite papper bara, har gjort samma sak förr, men tydligen hade mina filer försvunnit när jag varit borta. Dom vill att jag börjar jobba redan nästa vecka igen :O Tydligen behövs det timvikarier, dom har jättedåligt med såna. Och ja, det betyder ju pengar för mig - så varför inte. Blev lovad jobba hela sommaren också, i "min" grupp. Men nu lovar jag att det är sista sommaren på hemtjänsten!

Ikväll har jag myst med min M :) Vi har spelat, kollat på film & käkat kladdkaka


Pojkvän + film + kladdkaka = Mys


Intervju

Bloggjäveln funkade inte igårkväll så jag kunde inte uppdatera nåt.
Mysan var iaf här igår och fikade lite :) Jag gjorde smoothies och kladdkaka, mums. Senare kom M förbi och kramades lite med mig :)

Idag ska jag och Mysan ner på stan och kolla runt lite, jag ska även gå förbi det där smoothiestället och ge dom mitt CV. Dom skulle öppna idag. Sen ska jag förbi PFV, fyfasen, haha. Längesen man var där nu. Dom ska intervjua mig. Inte för att dom behöver det, dom känner ju mig, men tydligen måste dom göra så för att det "ska gå rätt till", sen är det bara att börja jobba igen i stort sett.

puss kram


Jobb

Gaaah, vad har jag gjort!! Jo, jag har fixat jobb hela sommaren. Ett litet samtal, så var det kirrat. Jag visste att jag skulle få det bara jag ringde, det var därför jag drog mig för det, haha. Men men, det är ju pengar iaf, måste tänka så.


Aaaaj

AJ! Min högerarm! Nu blir det inget mer Wii på ett tag.. haha.
Körde alldeles för hårt igår känner jag.


Helgen

Efter träffen med brudarna i fredags åkte jag och hämtade M och vi åkte hem till mig. Drack massa kaffe för att palla vara vakna hela natten och kolla på OS-invingningen. Jag klarade att stanna uppe ända till 6 på morgonen, jag såg hela invigningen.. men för vissa gick det inte lika bra ;P

Sen har vi mest myst en massa. M har varit här hela helgen :) Igår blev det lite käk från Donken också. Idag är det Alla ♥ Dag som alla vet, och vi har spelat Wii och gosat en massa :) ♥ Jag tycker inte man behöver vara så märkvärdig på denna dag.. bara man är med varann så blir det en lyckad dag!


M som i Marcus.
Tröttast som inte pallade OS-invigningen ;)


Tjejkväll

Det var jättekul att träffa brudarna i fredags :) Vi käkade ost & kex och snacka massa gamla minnen :P Hade riktigt kul med massa skratt.


Ida med Carros bebis :)

Linda & Therese

Carro med bebis


Jag, Malin & Carro


Freedag

Idag blev det en powerwalk igen, 45 min. Och jag har inte ätit nå godis/onyttigt sen jag och Leonie kom överens om det.. duktig ;) Är inte ens sugen :O Konstigt nog!

Lite senare ska jag käka med familjen på Cheers. Sen blir det hem till Carro och fika med brudarna :) Trevligt trevligt. Sen ska jag hänga med M :) Då blir det till att sitta uppe hela natten, kolla på OS-invigningen :P Och den ska hållas i BC place, ca 5 min promenad från där vi bodde!

Pusshej ♥



BC place där invigningen hålls, gångavstånd från våran gamla lägenhet.
Taket är uppblåsbart och ramlar in lite då och då :P


Hårfärg


Till sommarn skulle jag vilja ha tillbaka min hårfärg som jag hade i Thailand. Det är typ min naturliga hårfärg med lite ljusa slingor i.
Ursäkta bilden, haha, men man ser hårfärgen bra iaf ^^


Minnen


Satt nyss och kollade igenom lite Thailand-bilder. För 2 år sen var jag & Mysan där just nu :) Bästa tiden ever! Fyfan vilka minnen. Saknar alla våra vänner därifrån! Den här bilden är från en av dom roligaste kvällarna i mitt liv :) Våran Bucket Crawl ♥


Haha

Hahaha, fyfan vilka idioter det finns alltså.
Man slutar aldrig förvånas!


Grilla

Måste bara meddela också att pappa GRILLADE igår, haha. Det var hur gott som helst! Satay-spett, jordnötssås & ris åt vi, det var bra längesen man åt det. Pappa fick skotta och dona lite för att få ut grillen i snön, men det gick ;)


Lite mörk bild, men här står grillen redo i snön.


Härlig dag

Idag när jag vaknade (rätt sent :P) så tog jag och mamma oss ut på en promenad. 1 timme gick vi, riktigt härligt! Soligt och fint ute idag :) Vi gick ner mot Järvsta och gick runt där. Jag går alltid där.

När vi kom in igen gjorde jag smoothies till oss. Jag har ju en jäkla massa recept i skallen från tiden jag jobbade på Jugo Juice. Försökte mig på en Blushing Mango, och det blev skitbra :D Smakade precis som den ska! Min favvo från JJ. Den innehåller mango, hallon & guava-juice.


Promenad i Järvsta, gammal bild dock



Blushing Mango, recept från JJ


Biltur from hell

Haha vilket drama!! Skulle nyss köra hem från M.. och det blev ju en mindre rolig upplevelse :P Kom ut till bilen och skulle köra iväg, men det tyckte inte bilen. Den satt fast, som satan, i snön. Så M fick komma ut och hjälpa mig. Men det verkade ju hopplöst, biljäveln rörde sig inte en millimeter ^^ Jag gasade, han puttade på..funkade inte. Han gasade, jag puttade på..funkade inte heller. Skulle prova bogsera bilen med hans bil..men det gick inte med en Peugeout, haha. M provade gasa utav helvete igen..och tillslut lossnade biljäveln och körde iväg! Tack för hjälpen darling ♥, jag hade aldrig kommit därifrån själv ;P 

Sen när jag svängde höger ut på stora vägen så ville bilen inte gasa längre ^^ Jag hade gasen i botten men bilen bara saktade in mer och mer..inte nog med det så blinkar & tutar en jäkla lampa att ABS-bromsarna inte funkar längre, och i varenda kurva är det snorhalt. Jag höll inte på att komma nån vart. Nån annan rolig lampa börjar också blinka & tuta, men den vet jag inte vad den betyder. Men det var säkert inget bra, för bilen började låta och knäppa skitkonstigt. Jag fick upp farten på bilen igen iaf.. men alla möjliga lampor lyste hela vägen hem, och jag körde så försiktigt jag bara kunde :P Tur att klockan var halv 2 på natten och att det inte var en jävel ute.

Inte nog med det heller förresten!! Mitt upp i alltihop när jag har som mest panik ska det komma ut ett rådjur på vägen också.. lyckad biltur!!! (ska väl nämna också att jag kanske inte är jordens bästa bilförare, speciellt inte när jag har panik) Jaja, jag tog mig hem helskinnad tillslut iaf, puh!

Förlåt pappa, hoppas bilen är hel när du ska till jobbet!

GoNatt!!


Komma i form

Imorse var jag på ett möte på arbetsförmedlingen. Fick träffa jobbcoacher och fick massa info. Fick massa papper med mig hem som jag ska fylla i till nästa gång. Får väl se om det här kan vara till nån hjälp då ^^

Nyss har jag varit ute på en powerwalk. Satan vad dålig kondis man fått alltså. Kanada var inte bra för hälsan :P Vill komma tillbaka till min gamla form! Jag och Leonie satt och snackade igår, hon sa att hon också vill komma igång nu. Hon sa att hon också gått upp i vikt sen hon kom till Kanada, det är nog fan omöjligt att inte göra det. Så nu har vi bestämt oss för att bara käka godis/onyttigheter 1 gång i veckan (hur fan ska det gå) och jag ska försöka gå powerwalks 5 ggr/veckan som jag gjorde förr. Får se om det blir gymkort nånstans också. Nu jävlar!
Back to mitt gamla jag.


Blenz how I miss you


Saknar min dagliga mocha från Blenz


Försökte mig nyss på att göra en hemmagjord Blenz-mocha. Det gick sådär, smakade inte riktigt som det brukar :P Tog espressopulver, vatten, mjölk & Marabou chokladbitar som jag rev. På Blenz gör dom nämligen sina mochas med riktiga chokladbitar som dom mixar med espresson, inge jäkla pulver/chokladsås. Det blev rätt gott, men fyfan vad jag saknar Blenz! :'(


IKEA

Jag och mamsen handlade lite småsaker på IKEA. Galgar, underlägg, påslakan, lampa osv. Var kul att strosa lite där. Sen när jag kom hem började jag städa. Fick nåt ryck och städade hela rummet. Jag lär passa på när jag får mina ryck, för dom kommer inte ofta ;P

Nu blir det snart käk, kyckling & ris, sen ska jag träffa Mmmmmm... :) ♥


Tiden rinner iväg

..Idag är det precis 1 år sen vi flyttade till Kanada..


Tisdag

Vårat internet slutade funka igårkväll, så för en gångs skull gick jag och la mig i tid :P Finns ju inget att göra om inte det funkar ^^
Konstigt nog var jag tröttare än nånsin när jag gick upp kl 10 idag.

Igårkväll var jag hem till Mysan en sväng :) Satt och snackade i några timmar. Skönt att vi bor så nära, det är bara att springa över!

Idag blir det IKEA med mor efter lunch :) Ska kolla runt (handla) lite. Dags att göra sig iordning, pusshej!


......

Phuu.. tack gode gud!!


Sooool

Idag är det fint väder och strålande sol ute, härligt :) Vaknade rätt tidigt idag, redan vid 9, för då skulle M upp. Var rätt pigg då faktiskt.

Har nyss ringt om ett jobb, tyvärr hade dom redan anställt all personal dom behövde. Men dom tyckte att jag lät jätteintressant, så dom ville att jag kommer dit ändå och snackar lite med dom.

Idag ska jag ner och fika med mammi & faster på stan :) Så dags att göra sig iordning! Pusshej ♥


LOL

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA, kan inte sluta garva!!! Fyfan vad roligt. Och NEJ jag kan inte tala om vad.. men jag var bara tvungen att garva lite..hahahahhaha!!!


Helg

Idag har jag och Mysan varit ner på arbetsförmedlingen och anmält oss. Och där inne tog det 100 år som vanligt! Men nu är det gjort. Fick tips på ett jobb som jag verkligen ska kolla upp, ska ringa på måndag. Nåt som skulle passa mig skitbra.. jag har ju skillsen för det iaf ^^ 

Ikväll kommer M hit och myser med mig. Kolla film och käka gott typ :)
Nu blir det mat, pusshej! ♥


Mer shopping :O

Idag blev det stan, igen! Trots att jag gick hur länge som helst igår :P Men jag var tvungen att byta tightsen för det var ett hål i dom. Sen råkade det bli ett linne & lite underkläder också..

Jag har varit så jäkla trött hela dagen. Vad är det för fel? Jag sov länge, men ändå har jag gäspat hela dagen. Uhh. Nu vill jag ha sommar så man blir lite piggare om dagarna!

Ikväll blir det häng med M :) Pusshej ♥


Linne från Gina & underkläder från Cubus


Shopping

Hallå alla glada!

Idag har jag varit ner på stan med Ida och shoppat lite :) Var helt slut när jag kom hem, för vi var nere i 4 timmar! Det händer bara när man är på stan med Ida :P Jag hittade ett par leggings med knappar nertill & ett nattlinne, Ida köpte också ett likadant. Sen fikade vi lite. Hittade tusen grejer till jag kunde köpt, men nån måtta får det vara!

Sen har det inte blivit så mycket mer gjort idag. Tänkte sätta mig och kolla lite på webb-tv nu, och senare ikväll lägger dom väl ut Paradise hotel-avsnitten :) Pusshej ♥


Nattlinne från H&M


Leggings från Lindex

Ursäkta skitdåliga webcam-bilder, men orka ta fram kameran


RSS 2.0