Beautystick

Beautystick
Jag läste på Lipglossbitch blogg om Beautystick, som definitivt är något jag vill testa! Det är alltså stickor/pinnar som man använder för att klämma pormaskar med. Man ska ju inte klämma med fingarna, pga risken för inflammationer och klämmärken. Så här står det om dessa sticks på hemsidan:

"Pormaskar och oren hy drabbar oss alla,
hur noggranna vi än är med att hålla hyn ren och fräsch. Vanligtvis klämmer vi pormaskarna med naglarna, vilket inte bara gör ont, utan även medför stor risk för inflammationer och klämmärken. Pormaskborttagaren BEAUTYSTICK® är en innovation inom hudvård, ett enkelt hjälpmedel som effektivt och hygieniskt befriar normalhy från pormaskar och andra orenheter. 

Med hjälp av ett par BEAUTYSTICK® får du
enkelt och skonsamt bort dina pormaskar utan risk för inflammationer och fula klämmärken. Tester bland både hudterapeuter och konsumenter visar att BEAUTYSTICK® fungerar perfekt för att bli av med även de svåråtkomligaste pormaskar och orenheter i t ex näsvingarna, hakgropen och i eller bakom öronen."

Kommentarer
Postat av: fjortisattack

funkar inte på grund av att om du klämmer spelar ingen roll vad du använder så försörs själva poren och kan istället bli en finne så snälla för din egenskull använd inte det

2008-03-07 @ 12:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0