Recension - Smashbox Photo Finish Primer

Primer

Här kommer en recension av ett av mina senaste inköp; Smashbox Photo Finish Primer. Blush.se skriver så här:

"Det här är primern som gjort Smashbox berömt! Make up artister använder denna primer för att skapa en perfekt grund innan det är dags för foundation. Blandningen av vitaminer och antioxidanter verkar dubbelt som primer och gör din hy matt, samtidigt som dess unika formula motverkar nedbrytningen av kollagen och fyller ut fina linjer. Du får ett silkeslent och jämnt resultat.

Gör så här: Applicera Photo Finish ovanpå din fuktkräm, fokusera på de områden där fina linjer är mest framträdande eller där huden är ojämn. Photo Finish är speciellt bra att använda under ögat innan du applicerar concealer. Du får en jämn, fin yta och din concealer och/eller foundation blir aldrig torr eller grynig."

Min åsikt
Jag är glad att jag valde denna primer tillslut. För herregud vad nöjd jag är! Vilken grej. Den slätar ut huden och man blir huuur mjuk som helst! Och foundationen sitter verkligen bättre med den. Den är även fin att bara ha ensam, utan foundation över. För den jämnar ut och man får finare hy! Helt klart värt pengarna. Jag har redan bestämt mig för att jag inte kan leva utan den ;) Betyg:



Kommentarer
Postat av: Paulina

Tack snälla du för den resensionen. Jag har länge velat köpa en primer men haft runt 4-5 olika att välja mellan. Jag tror nog ja borde testa den här :)

2007-01-06 @ 22:08:44
URL: http://paulinas.blogg.se
Postat av: Becccan

Paulina: Ja, gör det! :D Jag blev riktigt nöjd!

2007-01-06 @ 23:36:12
URL: http://becccan.blogg.se
Postat av: Lottisin

hmm, den borde jag också testa! :)

2007-01-07 @ 13:04:30
URL: http://lottisin.blogg.se
Postat av: Becccan

Lottisin: Ja, jag tror inte att du blir missnöjd :)

2007-01-07 @ 14:43:14
URL: http://becccan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0