Ansiktsmask

Jag måste få lite tipsansiktsmasker! Jag behöver både en lermask och en fuktmask. Ge mig bra tips! :)

image261

Kommentarer
Postat av: Rouge

Chanels Masque Déstressant Hydratation är helt fantastiskt härlig, återfuktar enormt mycket, är skön medan den verkar, och lugnar rödblossig hy jättebra! En riktig pärla för mig! ;)

2007-03-18 @ 16:39:25
URL: http://lemakeup.blogspot.com
Postat av: Becccan

Tack för tipset :)

2007-03-20 @ 01:23:17
URL: http://becccan.blogg.se
Postat av: Ohemul

Jag kan tipsa dig om att jag själv har börjat tillverka egna masker nu. Jag har två som jag ska sälja i min kommande webbshop som finns på här: http://www.makeupyourmindorganics.com
Den ena heter Green Asphalt därför att den rengör från allt slagg man blivit utsatt för, speciellt om man lever i en storstad. Den innehåller en algpeeling så den är ampassad efter lite fetare hy.
Sen har jag en ansiktsmask som jag valt att kalla Riot Girl Clay Mask, den består av röd lera, aloe vera och alger (kan nämna att Green Asphalt också innehåller aloevera som bas) och örterna lakritsrot och kamomill som gör masken ampassad till känsligare hy som har tendens att rodna tex. :)
Kolla in dem! För närvarande använder jag förpackningar från sanna nature, det är 250ml men funderar på var jag ska skaffa snyggare förpackningar också, med svart lock skulle vara fint.

2007-03-23 @ 09:24:57
URL: http://www.evaguillen.com
Postat av: Becccan

Ohemul: Åh, dom ska jag kolla in på en gång! :D

2007-03-23 @ 11:44:17
URL: http://becccan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0