2008

Så var det ett nytt år :) 2008. Hoppas och tror det kommer bli ett bra år! Det kommer ju inledas bra iaf med en långresa till Thailand :D Sen när vi kommer hem är det ju snart sommar :) Får se vad som kommer hända när vi kommer hem igen, vad man ska hitta på då :) Förmodligen jobbar jag sommaren på hemtjänsten iaf, så får vi se vad det blir sen. Tror inte jag ska börja plugga riktigt än.. men man vet ju aldrig, kanske blir sugen på det till hösten.

Gårdagen då.. den blev rätt lyckad :) Amalia, My, Ida & Tomas kom vid 17-tiden, och då käkade vi mat + efterrätt. Sen kom resten vid typ 19. Det blev en hel del folk! Men vi hade roligt :) Trots en del tjafs mellan några, men det löste sig. Vid elva blev vi hungriga, så jag och några till stekte hamburgare ;P Så jäkla gott! Sen stack några innan tolvslaget, men då kom det fler istället :P Vi drack champagne och stod ute och skålade med grannarna :P
Redan vid 2 hade dom flesta dragit, och typ halv 3 sov både Daniel & apan :P Så det blev en rätt tidig kväll, men vi hade ju festat sen 18 så det kanske inte var så konstigt :P Men det blev en bra & rolig kväll iaf :) Mindre roligt att städa idag bara ;P Fy sjutton hur det såg ut här! Kan lägga in lite bilder från igår sen :)

Nu blir det tv :) Bye!


Kommentarer
Postat av: Sis

Ja, tack för en trevlig kväll :)

2008-01-02 @ 09:36:52
Postat av: Becccan

Sis: Tack själv :D

2008-01-02 @ 11:44:48
URL: http://becccan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0