Planer planer


Kanadaresan
närmar sig med stormsteg, och planerna är nu i full gång :) Även om jag måste erkänna att det är lite svårt att planera när man är 100-tals mil ifrån varann, tidsskillnaden är 8 timmar, och vi är 7 st som ska komma överens, och alla kanadensarna ska se till att ta semester samtidigt.. haha! Men det går :P

Hittills är planerna: Camping första helgen vi kommer, med heela Megans släkt :P På fredagen där fyller jag år också, så det kommer nog bli en rolig och ovanlig födelsedag ;P
Sen ska vi möta upp killarna (inget datum satt än) och campa med dom också, och ev göra nåt mer, för tjejerna har tagit 10 dar ledigt för det.
Sen åker Nathan tillbaka till Vancouver, då ska jag och My haka på honom. Och stanna några dar i Vancouver, så han kan visa oss runt och så där. Sen blir det färjan över till Vancouver Island, som ska vara hur fint som helst, och träffa våran kompis Amanda! Bo några dar med henne, se oss omkring :)
Sen blir det nog flyg (annars låång bussfärd) tillbaka till Edmonton, och tillbringa den sista tiden med Megan & Rachelle igen.

Det är planerna som dom ser ut nu :) Hinner väl dyka upp nåt mer kanske, och det kan ju alltid ändras medans man är där. Men Vancouver & Van. island är iaf 2 ställen vi ska besöka utöver Edmonton!

5 veckor kvar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0