Ingen katt

Det blir ingen katt för oss.. eller inte Bamse iaf. Dom ringde från Gefle Katthem i torsdags och sa att det hade blivit "en miss" med våran bokning av honom. För det var inte ordinarie personal där när vi bokade honom, och dom hade inte kollat upp vart vi bodde nånstans. Och nu när dom ordinarie sett att vi bor på Brynäs, så kan vi inte få hem honom. För han måste tydligen få vara utekatt, och dom tycker inte det passar för att vi bor för centralt. Jag blev skitförbannad & besviken, kunde dom inte ha kollat upp det lite tidigare?! Vi har liksom varit där och hälsat på 2 ggr, varit dit och lagt saker i hans bur osv. Plus att andra gången vi var där frågade dom vart vi bodde, och när vi sa Brynäs var det ingen som reagerade på det! Nej, jag tycker det är väldigt skumt och jag är jäkligt besviken på hur dom har hanterat det här! Och ingenstans har det stått eller har nån sagt att han ska vara utekatt, det ska man tala om innan isf tycker jag!

Dom tyckte att vi kan "komma och kolla efter en ny katt". Nej tack, skulle inte tro det. Inte från det katthemmet iaf, vi ska åka till ett annat och kolla i veckan.

Kommentarer
Postat av: Pappa

Det var säkert en kompis som fick katten

2011-01-23 @ 00:58:29
Postat av: Zhannah

Det var riktigt dåligt lär jag säga! Åk till gästrike-katthem ist :)

Dom har vi tagit tre katter ifrån och det har aldrig varit några problem. Lycka till och hoppas att ni hittar en katt som passar er.Kram på dig!

2011-01-23 @ 19:37:30
URL: http://zhannahs.blogspot.com
Postat av: Kusin

Fy vad dåligt! som sagt..de skulle ha skrivit om det är en utekatt från början. Kolla även privata annonser..det var så vi fick nys om vår Morriz. Hämtade honom i Gävle hos en tjej & han har anpassat sig kanonbra. Han var 2 år när vi "tog" honom.Lycka till.

2011-01-24 @ 10:27:43
Postat av: Inger Ch

Va synd då,den katten såg ju ut att passa er så bra.Kanske nån kompis som ville ha den,dåligt skött av katthemmet. Bättre lycka nästa gång.

2011-01-24 @ 14:58:25
Postat av: Becccan

Pappa: Ja precis, nåt skumt är det!

Zhannah: Ja vi tänkte faktiskt åka dit idag och kolla :) Tack! Kram

Kusin: Ja riktigt dåligt! Vi ska kolla privata annonser också :)

Inger: Ja han var precis en katt i vår smak.. men vi lär väl leta vidare. Tack!

2011-01-25 @ 10:00:29
URL: http://becccan.blogg.se/
Postat av: Kusin..igen

Kolla här:http://www.katthemmet.com/tillsalu.html

Finns en sådan fin vit katt där, som tyvärr är döv:-( men finns andra fina där;-)

2011-01-25 @ 16:25:11
Postat av: Anonym

eller sök på. Katthemmet Borlänge;-)

2011-01-25 @ 16:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0