Hemma igen

Nu bor vi hemma igen, vi och katterna. Igår var jag hit och städade hela lägenheten från sot, 3 timmar tog det att torka alla ytor, damma, dammsuga & torka golven. Mest sot var det i badrummet. Vi har ju en fläkt där inne där det kommit in sot. Det var även en hel del i köket. Lukten har inte riktigt försvunnit än, men det gör den väl så småningom.

Imorrn ska vi på ett informationsmöte i kvarterslokalen med Gavlegårdarna och brandkåren, som ska informera om vad som hände i lördags egentligen och betätta vad som kommer hända nu osv. Man har ju en del frågor om försäkringar och så. Och hur grejerna i förrådet ser ut - om allt är borta eller om vissa saker finns kvar. Vi får ju inte gå ner där än. Det är alldeles för smutsigt och jag vet inte om polisen är helt klara heller.

Igår eftermiddag kom polisen och ringde på, dom ville komma in och hålla ett förhör. Kolla om vi hade några vittnesuppgifter att ge, eller om vi hade sett nåt skumt innan/efter branden.

Det har påverkat mig ganska mycket hela den här händelsen faktiskt. Har drömt en del mardrömmar sen det hände. Fan vilken tur vi haft ändå, tänk om det hade spridit sig upp i huset, eller om det hade hänt på natten :S Då hade det nog inte upptäckts lika tidigt. Usch, otäckt! Vi hade tur i oturen, viktigast är att alla boenden klarade sig.


Så här ser det tydligen ut på ett ställe i källaren nu

Nån fick evakueras ut från ett fönster

20 brandmän jobbade med branden

(Bilder från GD.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn/Name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0